Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Blog
24-06-2024

De 10 grootste zorginstellingen van Limburg

Als er één sector is waar altijd mensen nodig zijn dan is het wel de zorgsector. Van personeel dat direct betrokken is bij de zorg voor mensen tot medewerkers die belangrijk zijn voor de infrastructuur rondom de zorg: er zijn genoeg jobs. In Limburg hebben we dan ook een aantal grote zorginstellingen.

Benieuwd welke dit zijn en wat voor een vacatures zij open hebben staan? Lees dan vooral verder!

1. Zuyderland

Zuyderland is een grote naam in het Limburgse land en beschikt over specifieke expertise ten aanzien van oncologie, obesitas, mobiliteit en bewegen en neurocognitieve aandoeningen.

2. Proteion

Proteion is een zorgorganisatie gevestigd in Noord- en Midden-Limburg en ze zijn gespecialiseerd in ouderenzorg. Al jarenlang zorgen ze ervoor dat onze senioren de ondersteuning krijgen om actief te blijven en om van het leven het leven te genieten.

3. Cicero Zorggroep

Cicero Zorggroep is een Zuid-Limburgse zorgorganisatie, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

4. Envida

Envida is een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Ze zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte.

5. MUMC+

Bij het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ gaat topzorg samen met warmte en aandacht voor het individu en is persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling een vanzelfsprekendheid. De onderzoeken die ze uitvoeren, de kwaliteit van zorg die ze geven en het onderwijs is nationaal en internationaal bekend.

6. MeanderGroep

Bij MeanderGroep kun je terecht voor verschillende zaken. De organisatie is onder andere actief in intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

7. De zorggroep

Met een ruim assortiment aan zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra, staat De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg klaar voor iedereen die zorg nodig heeft. Van jong tot oud. Om cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn ze vaak op zoek naar nieuwe krachten om hun organisatie te versterken.

8. Koraal Groep

Bij Koraal bieden ze zowel zorg, als onderwijs en arbeid. Dit integrale aanbod is uniek. Het stelt ze in staat om cliënten en leerlingen altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben.

9. VieCuri

Het VieCuri ziekenhuis is voorzien van moderne, geavanceerde technologie en kostbare voorzieningen waarmee ze patiënten van dienst mee kunnen zijn. Na de behandelingen is de kwaliteit van de zorg een pré.

10. Land van Horne

Met thuiszorg, revalidatie, behandeling, verzorgingshuizen, eetpunten, activiteiten en handige services ondersteunt Land van Horne mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.
 

Zie je een functie bij een van deze zorginstellingen niet zitten en zoek je iets anders in de zorg? Bekijk dan alle zorgvacatures op Banenrijklimburg!

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?