Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij MeanderGroep

Werken bij MeanderGroep

MeanderGroep is een zorgorganisatie in Zuid-Limburg die goede zorg verleent met een klein beetje extra. Bij MeanderGroep kun je terecht voor verschillende zaken. Het is een brede organisatie waarbij veel mogelijk is! De organisatie is onder andere actief in intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad. Met bijna 5.500 werknemers verlenen we dagelijks de zorg aan klanten en bewoners. Met dit aantal medewerkers zijn we één van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen onze mensen bijna 20.000 inwoners in Parkstad. We zijn weliswaar een grote zorgaanbieder, maar onze dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams in de thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Bij MeanderGroep vinden we het belangrijk dat jij als collega volledig tot je recht komt. We begrijpen dat een baan meer is dan alleen een plek om te werken. Daarom bieden we jou een scala aan mogelijkheden die verder gaan dan alleen het leveren van zorg. Bij MeanderGroep creëren we een omgeving waarin jij kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en een betekenisvolle loopbaan kunt opbouwen; creëer je mooiste baan!

MeanderGroep in beeld

26 vacatures van MeanderGroep

Geen geschikte vacature kunnen vinden?

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?