Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij VieCuri

Topklinisch ziekenhuis Venlo

VieCuri medisch centrum is een topklinisch ziekenhuis, het ziekenhuis is aangesloten bij samenwerkende topklinische opleidingsziekenhuizen. Veel regionale mensen kunnen met verschillende zorgaanvragen terecht bij VieCuri. Zowel in Venlo als Venray. Het topklinisch ziekenhuis heeft ook regiopolis in Panningen, Reuver en Horst. en Horst.

Het VieCuri ziekenhuis is voorzien van moderne, geavanceerde technologie en kostbare voorzieningen waarmee ze patinten van dienst mee kunnen zijn. Na de behandelingen is de kwaliteit van de zorg een pr. Zorg gaat immers over de patinten. Viecuri gelooft erin dat patinten in een goede omgeving waarin ze zich op hun gemak voelen met hoogwaardige zorg en gastvrije medewerkers sneller herstellen. Daarom investeert Viecuri veel energie in het verbeteren van hun punten!

VieCuri is een van de grootste werkgevers van de regio Venlo en heeft een belangrijke taak als opleidingsziekenhuis. Iedereen wil een goed opleidingsklimaat en opleidingsfaciliteiten waar kunnen maken als bijdrage aan kwalitatief goede regionale opleiding n medische zorg. VieCuri heeft als belangrijke taak ook onderwijs, scholing, medisch wetenschappelijk onderzoek en opleidingsbevoegdheden te stimuleren en uitbreiden.

Dit bedrijf heeft op het moment geen vacatures.   Bekijk hier alle vacatures in Venlo

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?