Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/YYkPGMCjq5ZVDmdI.png
De vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YYkPhji1A24UCZTp.png
Jouw zoektocht begint hier!

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Zorg en Welzijn vacatures in Maastricht

Helpende in Maastricht - Maastricht

Werkgever:Sevagram
Locatie:Maastricht
Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1941106

Meerdere Raadsonderzoekers - Maastricht

Werkgever:Raad voor de Kinderbescherming
Locatie:Maastricht
Als raadsonderzoeker doe je verschillende onderzoeken. Je spreekt met kinderen, hun ouders, familieleden en/of andere betrokkenen. Elk onderzoek bestaat uit een methodisch onderzoeksplan: wat is de...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1941864

Pedagogisch Medewerker Flexpool - Maastricht en Sittard

Werkgever:MIK Kinderopvang
Locatie:Maastricht en Sittard
Als Pedagogisch Medewerker Flexpool ben je een soort ‘vliegende kiep’ en ondersteun je vaste teams binnen je Gemeente cluster, bij het bieden van leuke en uitdagende kinderopvang met aandacht...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1931552

Verzorgende IG in Maastricht - Maastricht

Werkgever:Sevagram
Locatie:Maastricht
De druk in de zorg is hoog, dat weet jij als geen ander. Samen pakken we ons bij elkaar. Samen met je collega’s, voor onze cliënten,..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1941105

Pedagogisch medewerker - Valkenburg

Werkgever:Adelante zorggroep
Locatie:Valkenburg
Als pedagogisch medewerker vertaal je de pedagogisch vragen naar individuele behandelingsplannen. Je zorgt voor een goede pedagogisch klimaat..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941120

Zorgondersteuners voor Fonterhof - Berg en Terblijt

Werkgever:Sevagram
Locatie:Berg en Terblijt
Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1941110

Verpleegkundige in Maastricht - Maastricht

Werkgever:Sevagram
Locatie:Maastricht
De druk in de zorg is hoog, dat weet jij als geen ander. Samen pakken we ons bij elkaar. Samen met je collega’s, voor onze cliënten,..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1941108

Verzorgende IG in Berg en Terblijt - Berg en Terblijt

Werkgever:Sevagram
Locatie:Berg en Terblijt
Als verzorgende IG bij Fonterhof in Berg en Terblijt heb jij een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien. Kom..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1941104

Begeleider activiteitencentrum de Bemelergrubbe - Maastricht

Werkgever:Radar
Locatie:Maastricht
Weet jij met jouw kennis en ervaring vanuit de mooie doelgroep (Z)EMB, ons activiteitencentrum de Bemelergrubbe mee door te ontwikkelen zowel..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941128

Begeleider activiteitencentrum De Kanjel - Maastricht

Werkgever:Radar
Locatie:Maastricht
Activiteitencentrum de Kanjel is een activiteitencentrum voor mensen met een (verstandelijke) beperking die niet in de werkprojecten of participatieprojecten..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941129

(kinder)Verpleegkundige - Valkenburg

Werkgever:Adelante zorggroep
Locatie:Valkenburg
Je verleent hoogwaardige intensieve verpleegkundige zorg, stelt gerichte behandelplannen op, voert deze uit, evalueert deze systematisch en..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941119

Werken in de zorg

Limburg biedt veel banen in deze sector. Onze vacaturebank is rijkelijk gevuld met vacatures in de zorg. Het is namelijk een van de grootste vakgebieden van de provincie. Er is erg veel variatie binnen de sector en het vakgebied is onder te verdelen in verschillende werkvelden.

Ziekenhuiszorg

In het ziekenhuis zijn veel verschillende specialisten te vinden met gevarieerde functies. Er zijn veel voorkomende beroepen zoals verpleegkundige of arts, maar ook laboranten zijn nodig in het ziekenhuis om onderzoeken uit te voeren. Daarnaast specialiseer je je als verpleegkundige en arts vaak op een bepaalde afdeling, waardoor de variatie nog groter is. Limburg telt meerdere ziekenhuizen. In Maastricht bevindt zich het academisch ziekenhuis MUMC+.

Ouderenzorg

In een verpleegtehuis worden ouderen ondersteund die niet meer alleen kunnen wonen of moeten revalideren. Je draagt hier bij aan het welzijn van ouderen op verschillende vlakken. De banen hier zijn zeer divers, denk aan verzorgende, activiteitenbegeleider en fysiotherapeut. Een grote overkoepelende organisatie, en daarmee grote werkgever, die ook is vertegenwoordigd in Maastricht is Envida. Zij hebben verschillende zorgcentra in Zuid-Limburg.

Gezondheidszorg

De welzijnssector valt ook binnen het zorggebied. Je vangt mensen op met problemen en probeert hen verder te helpen. Hier wordt vaak gekeken naar problemen op psychisch gebied, bijvoorbeeld verslavingen of depressies. Je onderzoekt de oorzaak van het probleem en probeert die aan te pakken, met verschillende soorten therapieën, en zo een persoon te genezen.

Jeugdzorg

Veilig op kunnen groeien is een van de belangrijkste dingen voor een kind. Helaas is dit niet voor ieder kind vanzelfsprekend. De jeugdzorg probeert groep kinderen te begeleiden. Dit kan op verschillende manieren en daarom zijn er ook genoeg banen in de jeugdzorg. Je kunt thuis ondersteunen of in een speciale instelling. Vacatures die veel voorkomen in dit werkveld zijn jeugdzorgwerker, gedragswetenschapper of ggz-psycholoog.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Maastricht vind je Het Vista College verschillende opleidingen op dit gebied. Aan de faculteit in Randwyck van de Universiteit van Maastricht zijn er ook verschillende studies op het gebied van gezondheid, denk hierbij aan geneeskunde of gezondheidswetenschappen.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Zoals eerder beschreven kun je aan de slag bij ziekenhuizen of andere zorginstellingen. In de thuiszorg zijn er ook banen en ga je bij verschillende cliënten thuis langs.

Verzorgingsfuncties in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in Maastricht en de rest van Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Polygarde
Saillant Collection Hotels
Intergarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!