Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
20-07-2016

Investering 28 miljoen : Ontwikkelingsprogramma Limburg Meet (LIME) in de zorgMaandag 11 juli is het ontwikkelingsprogramma Limburg Meet (LIME) op het gebied van meten in de zorg gestart.

Meten speelt een essentiële rol in de overgang naar een nieuw zorgstelsel. Met nieuwe en verbeterde meetmethoden kan dure zorg voor mensen met een chronische ziekte verplaatst worden van het ziekenhuis naar eerstelijns zorgverleners of zelfs naar de mensen thuis. Bovendien kunnen met deze slimme meetmethoden chronische aandoeningen voorkomen worden en wordt overbodig meten in de zorg gereduceerd.

Het project vindt plaats in Limburg omdat in deze provincie sprake is van meer vergrijzing en er meer chronisch zieken dan elders zijn. LIME geldt als baanbrekend in Nederland en wordt uitgevoerd door Zuyd Hogeschool in samenwerking met Universiteit Maastricht en ondersteund door de Provincie Limburg. Bijzonder is dat er veel MKB-bedrijven zijn aangehaakt.

Gedeputeerde Twan Beurskens van Economie en Kennisinfrastructuur: ”LIME raakt verschillende Brightlands-campussen en verrijkt niet alleen kennis en kunde in de zorg, maar leidt ook tot meer werkgelegenheid en levert een structurele bijdrage aan de economie van Limburg.”

Limburg Meet is een van de elf zogeheten Kennis-As Limburg-projecten om de Limburgse kenniseconomie te stimuleren en om Limburg sociaal sterker te maken. Het vitaal houden van de inwoners in combinatie van het betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg is het doel.

Limburg Meet is een project van minstens acht jaar en gaat in totaal ruim € 28,3 miljoen kosten.

 

Klik hier voor de vacatures in de zorg


 

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?