Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/Yf0ThHNqvygaO-La.jpg
De grootste vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YgUlvMSsOcOafomu.jpg
Jouw zoektocht begint bij Banenrijklimburg!

Vind de vacature die bij jou past!

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Adres gegevens

Adres:Limburglaan 10
Postcode:6229 GA
Stad:MAASTRICHT
Land:NL

Over: Provincie Limburg

Wij zijn de Provincie Limburg. Een organisatie die zich beweegt in een uitdagend speelveld van kansen en verantwoordelijkheden. In een tijd die razendsnel verandert, maken wij ons hard voor de toekomst van onze inwoners. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. Met het bedrijfsleven werken wij samen aan een sterke regionale economie. Met onze maatschappelijke partners investeren wij in een vitale samenleving. Wij maken de vertaalslag tussen het Rijk en de gemeenten en kiezen positie als dat nodig is. Samenwerken, verbinden, vertalen en faciliteren: het zijn werkwoorden die inhoud geven aan onze toegevoegde waarde.

Jij wil het verschil maken. Je zoekt een baan met inhoud, waarin je kunt groeien. Jij hebt hart voor Limburg en voor de mensen die er wonen. Vanuit die passie ben je betrokken en neem je jouw verantwoordelijkheid . In alles wat je onderneemt, draag jij uit waar de Provincie voor staat. Samenwerking en daadkracht liggen voor jou in elkaars verlengde. Samen bereik je gewoon meer, zeker wanneer je de gestelde doelen in het vizier houdt. Je bent aanspreekbaar op jouw resultaten en vindt het ook vanzelfsprekend om bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. Jij en jouw collega’s: jullie geven de provincie een herkenbaar gezicht en een kloppend hart.

Wij staan open voor vernieuwing. Wanneer de bestuurlijke prioriteiten veranderen, passen wij onze rol daarop aan. Dat vraagt om een wendbare organisatie en zelfbewuste medewerkers. Wie voortbouwt op professionaliteit, is niet bang om bij te sturen of koers te kiezen. Die durft verder te kijken dan de dag van vandaag, omdat de publieke sector voor duurzame, toekomstbestendige oplossingen gaat. Vanuit dat perspectief houden we elkaar steeds opnieuw een spiegel voor: doen we de juiste dingen en doen we ze goed? Alleen zo kunnen wij een rol van betekenis spelen, gericht op het welzijn en de welvaart van álle inwoners van Limburg.

Jij staat niet graag stil. Jij wil leren; excelleren zelfs. Dat kan hier, als je jouw persoonlijke groei verbindt aan een eigentijdse ontwikkeling van onze organisatie. Je bent ervan doordrongen dat je de provincie en haar inwoners vertegenwoordigt. Dat betekent dat je duidelijk en transparant bent over je taken en verantwoordelijkheden. Betrouwbaar en zorgvuldig: ook dát karakteriseert jou. Ons werk ligt immers onder een vergrootglas en dat mag ook, wat jou betreft.

Wij zijn een organisatie waarin Jij ertoe doet. Wij zijn de Provincie Limburg.

Recente vacatures van Provincie Limburg

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Sabic
VDL Groep
Intergarde & Polygarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
We are Pentair!
Zuyderland
PHI
Daelzicht
het Rughuis
Intergrin
Leger des Heils