Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YQLUARDCvb8xIP2X.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Marketing communicatie vacatures in Maastricht

Customer service agent (French-speaking) - Maastricht

Werkgever:H&M
Locatie:Maastricht
As a customer service agent for the H&M Group your most important responsibility is to make our customers' lives easier.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1856308

Manager Marketing & Communicatie - Maastricht

Werkgever:MediReva
Locatie:Maastricht
Als Manager Marketing en Communicatie ben je binnen MediReva eindverantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1857003

Online Marketeer - Meerssen

Werkgever:Banenrijklimburg
Locatie:Meerssen
Om onze marketing naar een nóg hoger plan te tillen zijn wij op zoek naar je een Marketing Specialist / Digital Marketeer (fulltime/parttime). Jij bent verantwoordelijk voor het  vergroten en...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAG1824444

Medewerker PR & Communicatie - Meerssen

Werkgever:Stichting LVO
Locatie:Meerssen
Medewerker pr & communicatie (vacaturenr. 2907), marketing en communicatie vacature bij Stichting LVO in Meerssen.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#BA1857753

Commercieel Manager - Maastricht

Werkgever:MVV Maastricht
Locatie:Maastricht
In deze functie ga je aan de slag met het verder ontwikkelen en tot uitvoering brengen van ons commercieel beleid.
Gepubliceerd: 23-07-2021
Referentie nr:#BAG1853683

Communicatiemedewerker - Maastricht

Werkgever:Servatius Wonen & Vastgoed
Locatie:Maastricht
Als communicatiemedewerker zorg je ervoor dat onze huurders tijdig en duidelijk worden geïnformeerd over de renovatie en verduurzaming van hun woning en het gebouw waarin ze wonen.
Gepubliceerd: 22-07-2021
Referentie nr:#BAG1853042

(Junior) Onderzoeker (M/V, Fulltime) - Maastricht

Werkgever:Flycatcher
Locatie:Maastricht
Organisatiesensitiviteit is belangrijk voor deze functie: je moet je soepel kunnen bewegen tussen de verschillende stakeholders bij een organisatie.
Gepubliceerd: 22-07-2021
Referentie nr:#BAG1852413

Flex - Customer Service Representative S24H Benelux - Maastricht

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Locatie:Maastricht
Flex - customer service representative s24h benelux, administratieve HBO vacature bij Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht in Maastricht.
Gepubliceerd: 22-07-2021
Referentie nr:#BA1858140

Customer Service Employee E-Commerce - Maastricht Airport

Werkgever:Maastricht Aachen Airport
Locatie:Maastricht Airport
Ensure optimal communication and coordination between sales, warehouse and customers.
Gepubliceerd: 20-07-2021
Referentie nr:#BAG1851795

Projectmanager - Maastricht

Werkgever:Duo Vertaalburo bv
Locatie:Maastricht
Je bent (samen met de zeven andere projectmanagers van het Projectmanagementteam) het aanspreekpunt voor onze klanten en de centrale schakel tussen opdrachtgever en vertaler.
Gepubliceerd: 07-07-2021
Referentie nr:#BA1836792

Werken in de marketing en communicatie

Dit is het vakgebied dat zich bezighoudt met het communiceren van de waarde van een merk, product of dienst aan de markt. Het doel is om het gedrag van klanten te beïnvloeden op een voor het bedrijf gunstige manier. De wijze waarop bedrijven dit aanpakken verschilt erg van elkaar, ook afhankelijk van de producten en services die geleverd worden. In de meeste gevallen is het geen lineair proces met een begin- en eindpunt, maar een constante stroom aan boodschappen gericht aan de klant.

Het begrip marketing is een erg breed en veel activiteiten en vormen vallen hieronder. Allereerst heb je het verschil tussen ‘above the line marketing’, gericht op het versterken van de merkidentiteit, en ‘below the line marketing’, gericht op het genereren van omzet door middel van het aanzetten tot actie. Er zijn meerdere manieren om beide doelen te bereiken.

Online promotie

De afgelopen jaren is vrijwel alles veel meer digitaal geworden, zo ook de promotiestrategieën van bedrijven. Er wordt daarom tegenwoordig meer aandacht besteed op online platformen zoals Google, Facebook, LinkedIN en Instagram. Via deze sociale media kanalen wordt je dagelijks geconfronteerd met advertenties, die in vele mate afgestemd zijn op jouw leven en voorkeuren. Deze worden strategisch ontworpen en geplaatst door speciale bedrijven of marketingafdelingen binnen een bedrijf.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het doel van deze strategie is om een webpagina organisatorisch hoog te laten scoren. Door bepaalde woorden strategisch te gebruiken, is het mogelijk dat zoekmachines zoals Google jouw webpagina vaker laten zien aan hun gebruikers dan andere webpagina’s. Zo trek je meer potentiële klanten naar je website.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en is aanverwant aan SEO. Echter draait het bij SEO om onbetaalde en natuurlijke zoekresultaten en houdt SEA zich uitsluitend bezig met de advertenties die bij zoekmachines getoond worden. Alle drie benoemde strategieën zijn momenteel erg belangrijke gebieden binnen de marketing.

Communicatie

Een goede marketingcampagne vraagt ook juiste communicatievaardigheden. De boodschap die je wil overbrengen naar potentiële klanten dient te passen bij de groep die je wil bereiken. De juiste strategie moet worden toegepast, een waar potentiële klanten zich in kunnen vinden.

Niet alleen de communicatie naar buiten toe is belangrijk. Met het groeien van organisaties is er ook meer behoefte aan interne communicatiekanalen. Alle medewerkers moeten op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen binnen de organisatie en de branche waarin zij actief is. Daarnaast wil je de contacten met zakenpartners, investeerders en bedrijven voor diensten van derden goed laten verlopen en kunnen onderhouden.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Maastricht vind je bij Het Vista College de opleiding tot medewerker marketing en communicatie. Ook kun je bij de economische faculteit van de Universiteit in het centrum van de stad een businessopleiding volgen waarmee je later kunt specialiseren op het gebied van marketing.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Je kunt gaan werken bij verschillende soorten bedrijven. Je kunt aan de slag bij een kantoor die de marketing verzorgt voor andere bedrijven. Of je kunt bijvoorbeeld aan de slag op de marketingafdeling van een bedrijf.

Marketing functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in Maastricht en de rest van Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!