Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Administratieve vacatures in Heerlen

IT Service balie medewerker - Heerlen

Werkgever:CBS
Locatie:Heerlen
Je bent het eerste aanspreekpunt voor IT gerelateerde problemen en vragen en zorgt voor een correcte en snelle registratie en afhandeling
Gepubliceerd: 16-01-2021
Referentie nr:#BA1765455

Medewerker Projectadministratie - Heerlen

Werkgever:Amrâth Hôtels
Locatie:Heerlen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker die in samenwerking met andere afdelingen de projectadministraties in goede banen leidt.
Gepubliceerd: 14-01-2021
Referentie nr:#BAG1762250

Werken in de administratieve sector

Onder de term administratief werk valt het meeste kantoorwerk. Het is een belangrijk onderdeel voor iedere organisatie. Het gaat hierbij met name om de financiële administratie, maar ook om andere gegevens van klanten. Het takenpakket van een administratief medewerker bestaat uit het bijhouden van computer databases, loonverwerking en factureren. Communicatieve taken komen er ook vaak bij kijken zoals het plegen van telefoontjes en het ontvangen van gasten. Het is een grote uitdaging om alles te laten kloppen.

Taken administratief medewerker

Als medewerker in de administratie neem je soms ook de taken van secretaresse of telefonist op je door het uitvoeren van de schriftelijke en telefonische communicatie. Daarnaast kan het zijn dat je de agenda beheertt en zorg je dat de afspraken nauwkeurig worden ingepland.

Verder houd je je bezig met het beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je importeert de gegevens in speciaal ontwikkelde systemen en houdt het archief bij.

Je kunt als administratief medewerker op verschillende plekken aan de slag. Je kunt de hiervoor genoemde taken uitvoeren binnen een bedrijf of je gaat werken bij een administratiekantoor. Een dergelijk kantoor verzorgt de boekhouding van de klant en regelt de belastingaangiftes en loonadministratie. Hier zul je de administratie regelen van verschillende bedrijven die zich bij het kantoor hebben aangesloten.

Opleidingen in de regio

Op verschillende scholen in Heerlen en de rest van Limburg kun je geschoold worden tot administratief medewerker. Voor een MBO functie kun je terecht bij het Vista College. Op HBO niveau kun je naar Hogeschool Zuyd.

Werkgevers in de regio

In Limburg zijn veel grote organisaties binnen de administratieve sector die adverteren bij onze vacaturebank. Het gaat om administratiekantoren of grote bedrijven waar je intern aan de slag kunt. Bedrijven met veel vraag naar administratief medewerkers zijn bijvoorbeeld banken, verzekeringsbedrijven of pensioenadviseurs. Hieronder een kleine greep uit de collectie.


Administratie functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Sevagram Zorg
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
SNOW WORLD
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!