Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Zorg en Welzijn vacatures in Weert

Junior Jeugdzorgwerker A - Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert, Venlo, Venray

Werkgever:Bureau Jeugdzorg Limburg
Locatie:Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert, Venlo, Venray
Wil jij opkomen voor de belangen van deze doelgroep, zodat ze door de juiste hulp, zorg en bescherming de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 30-03-2021
Referentie nr:#BAG1794001

Diagnosticus/Behandelaar - Nederweert-Roermond

Werkgever:Zorgverlening PGZ
Locatie:Nederweert-Roermond
Je verricht intakes, je stelt een planning op voor diagnostische onderzoeken (onder supervisie van de regiebehandelaar) en voert deze uit.
Gepubliceerd: 26-03-2021
Referentie nr:#BA1792072

Verzorgende IG wijkteam Stramproy Hunsel - Weert

Werkgever:Land van Horne
Locatie:Weert
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verpleging/verzorging en sociale begeleiding van cliënten in hun thuis situatie.
Gepubliceerd: 15-03-2021
Referentie nr:#BAG1785684

Werken in de zorg

De zorgsector is goed vertegenwoordigd in Limburg. Het is namelijk een van de grootste vakgebieden van de provincie. Ook bij onze vacaturebank zijn veel zorginstellingen aangesloten. Hierbinnen is nog steeds veel variatie en het hele vakgebied is onder te verdelen in verschillende werkvelden.

Ziekenhuiszorg

In het ziekenhuis zijn verschillende specialisten met gevarieerde functies. Veel voorkomende beroepen zijn verpleegkundige of arts, maar ook laboranten zijn nodig in het ziekenhuis om onderzoeken uit te voeren en zo de juiste diagnoses te stellen. Limburg telt meerdere ziekenhuizen. In Weert is het St. Jans Gasthuis gevestigd.

Ouderenzorg

In een verpleegtehuis worden ouderen ondersteund die niet meer zelfstandig kunnen wonen of moeten revalideren. Je zorgt ervoor dat de ouderen het hier naar hun zin hebben. Dit is een breed begrip. Je kunt denken aan verzorgende, activiteitenbegeleider en fysiotherapeut. De stichting Land van Horne heeft verschillende zorgcentra in de gemeente.

Gezondheidszorg

Binnen het zorggebied wordt ook de welzijnssector gerekend. Je vangt mensen op met problemen en probeert hen verder te helpen. Hier wordt vaak gekeken naar problemen op psychisch gebied, bijvoorbeeld verslavingen of depressies. Je probeert de oorzaak van het probleem te achterhalen. Door middel van therapie wordt de persoon te genezen en je ondersteunt hem in het proces wat hierna eventueel volgt.

Jeugdzorg

Veilig op kunnen groeien is een van de belangrijkste dingen voor een kind. Dit is helaas niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Jeugdzorg probeert die kinderen te begeleiden. Je kunt in de jeugdzorg thuis ondersteunen of in een speciale instelling. Vacatures die veel voorkomen in dit werkveld zijn jeugdzorgwerker, gedragswetenschapper of ggz-psycholoog.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Weert vind je bij Gilde Opleidingen verschillende richtingen voor een baan in de zorg. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg. Hier vindt je studies voor verpleegkundige, arts of onderzoeker.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Zoals eerder beschreven kun je aan de slag bij ziekenhuizen of andere zorginstellingen. In de thuiszorg zijn er ook banen en ga je bij verschillende cliënten thuis langs.

Verzorgingsfuncties in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!