Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/YYkPGMCjq5ZVDmdI.png
De vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YYkPhji1A24UCZTp.png
Jouw zoektocht begint hier!

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Zorg en Welzijn vacatures in Weert

Begeleider Wonen voor de Maaslandlaan - Weert

Werkgever:PSW
Locatie:Weert
Als nieuwe collega word je dolenthousiast van het werken met deze jonge doelgroep. Je ondersteunt en begeleidt de bewoners op een kwalitatief..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941138

(ondersteunend) Begeleider Wonen in Nedeweert - Nederweert

Werkgever:PSW
Locatie:Nederweert
Ben jij diegene die met hart en ziel werkt met en voor de bewoner. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening. Je bent flexibel, ondernemend,..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941132

Persoonlijk begeleider WBC Coenraad Abelsstraat - Weert

Werkgever:PSW
Locatie:Weert
Ben jij diegene die met hart en ziel werkt met en voor de bewoner? Is dat jouw passie en geeft dat je voldoening? Je bent flexibel, ondernemend,..
Gepubliceerd: 10-11-2021
Referentie nr:#BA1941406

EVV'er Kleinschalig Wonen - Susteren

Werkgever:Privézorg Limburg
Locatie:Susteren
Wil jij graag het verschil maken, kun jij je goed inleven in een ander en wil je graag écht iets voor mensen betekenen? Dan is Zorgcentrum Looiwinkel te Spaubeek op zoek naar jou.
Gepubliceerd: 22-10-2021
Referentie nr:#BAG1913709

Werken in de zorg

De zorgsector is goed vertegenwoordigd in Limburg. Het is namelijk een van de grootste vakgebieden van de provincie. Ook bij onze vacaturebank zijn veel zorginstellingen aangesloten. Hierbinnen is nog steeds veel variatie en het hele vakgebied is onder te verdelen in verschillende werkvelden.

Ziekenhuiszorg

In het ziekenhuis zijn verschillende specialisten met gevarieerde functies. Veel voorkomende beroepen zijn verpleegkundige of arts, maar ook laboranten zijn nodig in het ziekenhuis om onderzoeken uit te voeren en zo de juiste diagnoses te stellen. Limburg telt meerdere ziekenhuizen. In Weert is het St. Jans Gasthuis gevestigd.

Ouderenzorg

In een verpleegtehuis worden ouderen ondersteund die niet meer zelfstandig kunnen wonen of moeten revalideren. Je zorgt ervoor dat de ouderen het hier naar hun zin hebben. Dit is een breed begrip. Je kunt denken aan verzorgende, activiteitenbegeleider en fysiotherapeut. De stichting Land van Horne heeft verschillende zorgcentra in de gemeente.

Gezondheidszorg

Binnen het zorggebied wordt ook de welzijnssector gerekend. Je vangt mensen op met problemen en probeert hen verder te helpen. Hier wordt vaak gekeken naar problemen op psychisch gebied, bijvoorbeeld verslavingen of depressies. Je probeert de oorzaak van het probleem te achterhalen. Door middel van therapie wordt de persoon te genezen en je ondersteunt hem in het proces wat hierna eventueel volgt.

Jeugdzorg

Veilig op kunnen groeien is een van de belangrijkste dingen voor een kind. Dit is helaas niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Jeugdzorg probeert die kinderen te begeleiden. Je kunt in de jeugdzorg thuis ondersteunen of in een speciale instelling. Vacatures die veel voorkomen in dit werkveld zijn jeugdzorgwerker, gedragswetenschapper of ggz-psycholoog.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Weert vind je bij Gilde Opleidingen verschillende richtingen voor een baan in de zorg. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg. Hier vindt je studies voor verpleegkundige, arts of onderzoeker.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Zoals eerder beschreven kun je aan de slag bij ziekenhuizen of andere zorginstellingen. In de thuiszorg zijn er ook banen en ga je bij verschillende cliënten thuis langs.

Verzorgingsfuncties in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Polygarde
Saillant Collection Hotels
Intergarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!