Banenrijklimburg mobiel
Job Alert Banenrijklimburg
Schrijf je in voor onze Job Alert
Zo mis jij geen enkele vacature
Snel zoeken

Vivantes

Vivantes

Adres gegevens

Adres:Beneluxlaan 1
Postcode:6164 EM
Stad:GELEEN
Land:NL
Website:Vivantes

Over: Vivantes

Even voorstellen…
Vivantes is een zorggroep, gespecialiseerd in persoonsvolgende ouderenzorg. In negen relatief kleine locaties leveren wij ouderenzorg die dichtbij de wijk staat. Met vier locaties in Geleen, twee in Elsloo en één in Beek, Stein en Urmond. Eigen regie staat bij Vivantes centraal. Samen met uzelf en met uw familie stellen wij uw persoonlijke zorgplan samen. Onze zorgprofessionals en klantadviseurs beantwoorden graag uw vragen.

Onze woonzorgcentra bieden een beschermde woonomgeving waar u of uw familie de persoonlijke zorg en ondersteuning krijgt die nodig is. Zowel medisch als op sociaal vlak. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. De kleinschalige locaties van Vivantes liggen midden in de verschillende stadsdelen, dichtbij de wijkcentra en vaak ook in de buurt van een groengebied. Tussen de mensen en dichtbij het leven van alledag.

Dichtbij
Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en ‘coleur locale’. Bepaald door de historie en de wijk waarin de locatie te vinden is. In onze woonzorgcentra beschikt u over een eigen kamerappartement met volledige privacy. Maar u kunt ook gebruik maken van alle faciliteiten die onze locaties bieden.

Wanneer u liever zelfstandig blijft wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig heeft, vindt u naast onze woonzorgcentra volop zorgwoningen waar wij ook volledige ondersteuning bieden op basis van uw zorgvraag. U kunt dan ook gebruik maken van de faciliteiten die de naastgelegen locatie biedt.

Eigen regie
Zo biedt Vivantes u een plek waar uw leven verder gaat in de sfeer en beleving zoals u die zelf voorstaat. U kunt uw kamerappartement of zorgwoning natuurlijk helemaal inrichten naar eigen smaak en sfeer. Al onze kamerappartementen en veel zorgwoningen zijn voorzien van moderne ondersteunende technologie om optimale zorg en bijstand te kunnen bieden.

Wij ondersteunen u als cliënt én als mantelzorger. Professioneel, flexibel en met kennis van zaken op het gebied van ouderenzorg. Wij respecteren uw achtergrond en overtuigingen en werken vanuit ons hart. Vivantes biedt verpleging en verzorging. In het overzicht in deze folder vindt u het aanbod per locatie. Samen met u zoeken wij de plek die het best past bij uw wensen en behoeften!

Onze locaties
Vivantes vindt u in Geleen, Beek, Stein, Elsloo en Urmond. Hier kunt u zorgeloos wonen en gebruik maken van onze persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Dit zijn onze negen locaties:

- Aelserhof (Elsloo)
- Bloemenhof (Geleen)
- Bunderhof (Geleen)
- Franciscus (Beek)
- La Famille (Elsloo)
- Moutheuvel (Stein)
- Olympiastaete (Geleen)
- Oud Geleen (Geleen)
- Urmonderhof (Urmond)

Werken en leren bij Vivantes
Voor onze vacatures verwijzen wij je naar de website. Solliciteren kan via onze website. Vivantes biedt ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen met de afdeling HRM via 046 4113500.
www.vivantes.nl/werken-bij

Recente vacatures van Vivantes

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Vind hier alle recente vacatures van Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Vind hier de meest recente vacatures van de Aldi!
Mosae Zorggroep als werkgever? Vind hier alle vacatures.
Made of energy. Connected @ heart!
Werken bij Janssen Kerres Automotive in Limburg en Brabant? Vind hier alle vacatures
Vind hier alle vacatures van Arcus college!
Vind hier alle vacatures van Citaverde College!
Wil jij ook SPIE’er worden? Bekijk hier alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Bekijk hier alle vacatures van de 4 Saillant Collection Hotels!
Werken bij Gemeente Sittard-Geleen? Vind hier alle actuele vacatures.
Wil jij het beste naar boven halen in jezelf en anderen? Vind hier vacatures bij Adelante in Limburg
Vind hier alle vacatures van Gilde Opleidingen!
Maak andermans zorg jouw zorg! Vind hier alle vacatures van Mondriaan.
Corio Works
Sterk in werven, selecteren én matchen!
Bekijk hier alle vacatures van Collé Rental & Sales!
Vind hier alle vacatures van het grootste skidorp van Europa!
Wil ook jij bij Sevagram werken? Kijk hier voor alle vacatures!
Banenrijklimburg.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.