Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Junior onderzoeker

Functieomschrijving

Junior onderzoeker 36 u p.w.

Afdeling: Netwerk Acute Zorg Limburg

Over deze afdeling

Het Netwerk Acute Zorg Limburg (NAZL) is een netwerkorganisatie (ondersteuning, stimulering, advisering, verbinden) die zorgdraagt voor de ontwikkeling van acute zorgketens in de regio Limburg. Ons ideaal is dat elke acute zorgpatiënt in Limburg op de juiste plek, op het juiste tijdstip, de juiste behandeling krijgt. En samenwerking in de keten is hiervoor de basis.
We zijn voor onze partners in de acute zorg, zowel regulier als opgeschaald, de leidende partij in het initiëren en faciliteren van samenwerking in de acute zorgketen. Wij maken samenwerking in de keten mogelijk. Wij initiëren overleg en ontmoeting, we mobiliseren partijen, we organiseren en regisseren samenwerking, we stimuleren, signaleren en adviseren.

Functieomschrijving

Wij zoeken een junior onderzoeker die deel gaat uitmaken van het project ‘trauma triage revisited: a prospective mixed method design study to evaluate a new prediction model with weighted criteria in prehospital trauma triage', dat gesubsidieerd wordt door ZonMw Doelmatigheidsonderzoek ?" Zorgevaluatie 30 aandoeningen K&D 3de ronde. Het doel van het project is te bepalen of het gebruik van een Trauma Triage APP (TTAPP) in de prehospitale triage de allocatie van multitraumapatiënten naar het level 1 traumacentrum en daarmee de kosteneffectiviteit in deze groep patiënten verbetert, vergeleken met de huidige, standaard triage methode op basis van het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Tijdens dit kwaliteitsverbeterproject worden gedurende 1 jaar de uitkomsten van het huidige triage systeem gemeten gevolgd door 1 jaar met het predictiemodel, gecombineerd met kwalitatieve interviews, focusgroep discussies en ‘patient journeys'. Het wordt uitgevoerd in drie regio's van acute zorgnetwerken. De onderzoeker is verantwoordelijk voor de inclusie van patiënten, uitvoeren van kwalitatieve interviews, focusgroep discussies, in kaart brengen van ‘patient journeys', data-analyse, kosteneffectiviteitsanalyse en het schrijven van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Functievereisten

We zoeken een kandidaat die functioneert op:

 • Universitair niveau (gezondheidswetenschappen, medicijnen, public health)
 • Ervaring heeft met kwantitatief onderzoek doen
 • Ervaring met kwalitatief onderzoek doen is een pré
 • Kennis van trauma triage is een pré
 • Ervaring heeft met SPSS
 • Beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Ruime ervaring heeft met het MS Office pakket
 • Nauwkeurig, accuraat en zelfstandig kan werken
 • Flexibel, enthousiast en stressbestendig is
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor bepaald werk voor de duur van 2 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.3.van de Cao umc.

Arbeidsvoorwaarden

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering
 • Goede pensioenvoorziening
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Cao a la Carte
 • Persoonlijk (ontwikkelings-)budget

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal u een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar elke werkdag tot 12.00uur tel: 043-387 59 77 / solliciteren.wervingselectie@mumc.nl.
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijhetazm.nl.

Sollicitatiemogelijkheden

Wij verzoeken u, vóór 20 oktober 2017, digitaal te solliciteren via deze website door gebruik te maken van de "solliciteren" knop.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

MUMC+

Publicatiedatum

11.10.2017