Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Assistent Manager Front Office

Functieomschrijving

SnowWorld Landgraaf is op zoek naar een geschikte kandidaat voor:

Assistent Manager Front Office

(Fulltime)

SnowWorld is marktleider op het gebied van indoor wintersportbeleving en heeft een tweetal vestigingen in Nederland; SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. SnowWorld richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt en streeft continue naar innovatie en verbetering. Gastgerichtheid, kwaliteit, sfeer en beleving staan bij ons in een hoog vaandel.

SnowWorld Landgraaf biedt een compleet leisure aanbod. Het product is veel omvattend met diverse sportieve zomer- en winterarrangementen, vergaderarrangementen, hotelovernachtingen, feesten en partijen en uiteraard allerlei activiteiten die plaatsvinden op onze prachtige pistes.

Functie:

De Front Office is de spil van ons bedrijf. Goed gastheerschap staat hoog in het vaandel en samen met collega’s verzorg je op een gastgerichte wijze het verblijf van onze gasten en zorg je voor een optimale beleving. Jij bent immers het visitekaartje van SnowWorld. Je straalt gedrevenheid en passie uit en je bent een echte teamplayer.

De Front-Office in SnowWorld Landgraaf bestaat uit een drietal disciplines, namelijk de ticketbalie, skireserveringen en onze hotelreceptie. Bij de ticketbalie komen o.a. de volgende werkzaamheden voor; het verkopen van toegangstickets, verstrekken van informatie, aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen en rondleiden van groepen en individuele gasten (hostess diensten). Bij de afdeling skireserveringen komen de particuliere boeking tot 10 personen binnen, voor zowel de horeca, pistes en ons Outdoor Park.

Als Assistent Front Office manager ben je ook mede verantwoordelijk voor het hotel, waarbij je samen met de Front Office Manager ook verantwoordelijk bent voor de revenue van het hotel, o.a. middels adequaat yieldmanagement. Tevens ben je gericht op sales activiteiten voor ons hotel, in samenwerking met de Sales & Marketing afdeling beheer je de B2B relaties en partnerships.

Taken en verantwoordelijkheden(o.a.):

 • Kwalitatief hoogwaardige service verlenen waarbij gastvrijheid centraal staat;
 • Leidinggeven aan het Front Office team;
 • Opstellen van werkroosters;
 • Selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers;
 • Verantwoordelijk voor het behalen van de revenu targets d.m.v. yield management;
 • Draagt zorg voor de klachtenafhandeling;
 • Bewaken van de efficiency van de diverse processen.

Profiel:

Als Assistent Manager Front Office ben je multifunctioneel inzetbaar binnen alle facetten van de Front-Office. Je coördineert samen met de supervisors de uitvoering van de werkzaamheden op een shift. Je bent gefocust op het leveren van een excellent gasten contact.

We zoeken een enthousiaste kandidaat met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid is om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, in de avonden en feestdagen. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.

Functie eisen:

 • Diploma Hogere Hotelschool of afgeronde opleiding Toerisme (minimaal HBO);
 • Ervaring in een hotelreceptie & in een leidinggevende functie;
 • Beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van Duitse en/of Franse taal zijn een pre;
 • Kennis van IDPMS, Outlook en Microsoft Office;

Interesse/informatie:

Bent u geïnteresseerd in deze functie en voldoet u aan het gewenste profiel, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet in de vorm van een motivatiebrief met CV en pasfoto. U kunt uw sollicitatie versturen naar landgraaf.pz@snowworld.com, of reageer via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via 045-5470710 of per e-mail via landgraaf.pz@snowworld.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

Locatie

Landgraaf

Opdrachtgever

Snowworld Landgraaf

Publicatiedatum

16.03.2017