Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Sales vacatures in Heerlen

Business Development Representative - Valkenburg

Werkgever:Bizzomate
Locatie:Valkenburg
Do you have sales experience and are you a natural communicator? Click here for more information for this unique job position.
Gepubliceerd: 07-01-2021
Referentie nr:#BA1759761

Werken in de sales

Wanneer je actief bent in de sales ofwel verkoop hou je je bezig met directe verkoop en het managen van klantcontacten. Op sommige vlakken is er wat overlap met onderwerpen uit de marketingdiscipline. Over het algemeen dien je in deze sector goed om te kunnen gaan met mensen, ben je sociaal en heb je een vlotte babbel. Tegenwoordig is het vak wel wat complexer geworden omdat mensen makkelijker toegang hebben tot informatie van de concurrent. Het onderscheidend vermogen zit tegenwoordig in het begeleiden van de koop, het inleven in de klant en het goed informeren en service leveren. In verschillende categorieën kun je werk verrichten.

Verkoper

Als verkoper werk je bij organisaties die een product of dienst verkopen. Het hoofddoel van de functie is het stimuleren van de verkoop. Dit kan door klantenbinding, marketingcampagnes en het vergroten van de naamsbekendheid. Als commercieel medewerker kun je binnendienst of buitendienst hebben. Bij een binnendienst houd je je bezig met zaken als offertes maken, klantgegevens bijhouden en verkoopgesprekken voeren. Als medewerker in de buitendienst bezoek je potentiële klanten en ben je het gezicht van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten.

Relatiebeheerder

Nadat een verkoop rond is, is het natuurlijk belangrijk dat de klant tevreden wordt gehouden. Hier komt een stukje relatiebeheer bij kijken. Je onderhoudt het contact met de klant en bent zo verantwoordelijk voor het verstevigen van de relatie en het onderhouden van het commerciële netwerk. Je gaat ook langs bij bestaande of nieuwe klanten waardoor je als het gezicht van de organisatie wordt gezien.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Heerlen vind je bij het Vista College studies op dit gebied, bijvoorbeeld die van verkopopspecialist. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg. Hier bieden businessopleidingen vaak vakken aan die te maken hebben met bedrijfskunde en het verkoopelement daarvan.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Zoals eerder beschreven kun je aan de slag bij verschillende soorten bedrijven. Je kunt aan de slag bij callcenters, een autodealer of een reisbureau. ook kun je terecht bij bedrijven waar ze vragen naar verkoop- en serviceadviseurs.

Verkoopfuncties in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Sevagram Zorg
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
SNOW WORLD
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!