Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
29-06-2017

Mercedes-Benz Customer Assistance Center in Maastricht verwelkomt 1.000e medewerkers


Duizend medewerkers, 55 nationaliteiten, dagelijks 12.000 telefoontjes van klanten wereldwijd.

Het Mercedes-Benz Customer Assistance Center (CAC) in Maastricht heeft onlangs haar 1.000e medewerker verwelkomd. In 2012 werkten er nog 650 medewerkers en vooral de laatste jaren is de groeispurt waarneembaar: maandelijks worden nieuwe medewerkers verwelkomd en het einde van deze groei is nog niet in zicht.
Een welkome impuls voor de werkgelegenheid en economie in de Euregio en de stad Maastricht in het bijzonder.

Het Mercedes-Benz Customer Assistance Center in Maastricht is een wereldwijd opererende en multiculturele organisatie dat onderdeel is van het moederbedrijf Daimler AG gevestigd in Stuttgart, Duitsland. Het doel is om excellente services te bieden aan klanten en dealers.

In 1998 koos Mercedes-Benz er bewust voor het Customer Assistance Center in Maastricht te vestigen. Dat bleef niet onopgemerkt want in de loop der jaren zijn er tal van grote, internationale customer service centers gevestigd. Het komende jaar bereikt het Mercedes- Benz Customer Assistance Center een mooie mijlpaal door haar 20-jarig jubileum te vieren en ook haar 20-jarig verblijf in Maastricht.

Er werken nu meer dan 1.000 medewerkers met 55 nationaliteiten en de klanten –in welk land ter wereld ook- worden in hun moedertaal aangesproken of aangeschreven. Om de groei aan activiteiten in goede banen te leiden zoeken recruiters wereldwijd naar geschikte medewerkers.

Maurice Jeurissen, Manager HR geeft aan dat ongeveer 30% van de medewerkers grensgangers zijn. Dat is het voordeel van de ligging in een grensregio. Maar er worden ook steeds meer medewerkers buiten de grensregio aangenomen die zich vervolgens in -of in de omgeving van- Maastricht vestigen. Een ander voordeel is dat bij hogescholen en universiteiten veel jongeren uit verschillende landen studeren.
De vacatures van Mercedes CAC staan op Banenrijklimburg. Werk jij graag samen met collega’s uit andere landen en culturen, bekijk dan hier de vacatures

Bron : limburgcrossborders

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?