Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

 

Diversiteitsverklaring Banenrijklimburg
 

Het Streven naar Inclusiviteit en Gelijke Kansen

Bij Banenrijklimburg zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een bron van kracht is die ons vermogen tot innovatief denken versterkt. Daarom koesteren wij de waarde van menselijke verschillen, omdat zij ons bedrijf in staat stellen om concurrerend, vooruitstrevend en adaptief te zijn in een steeds veranderende wereld. Ons streven is om een inclusieve omgeving te creëren waarin elke werknemer met respect wordt behandeld, ongeacht leeftijd, ras, religie, handicap, seksuele geaardheid of enige andere sociale factor.

In onze visie van de toekomst heeft iedereen gelijke kansen om zijn of haar droombaan te vinden in onze regio, ongeacht achtergrond of omstandigheden. Met gepassioneerde inzet werken we elke dag aan het verwezenlijken van onze missie om de regionale arbeidsmarkt te versterken door talent en werkgevers met elkaar te verbinden. We streven ernaar om een diverse en inclusieve werkomgeving te bevorderen, waarin elk individu wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke perspectief en talenten te delen.

De recente beweging rondom ongelijkheid, racisme en discriminatie heeft ons diep geraakt en heeft een impact op onze werkwijze en de keuzes die we maken als organisatie. Wij erkennen de noodzaak om deze kwesties actief aan te pakken en streven naar een organisatiecultuur waarin iedereen zich veilig, gewaardeerd en gehoord voelt. Bij Banenrijklimburg is er geen plaats voor racisme, discriminatie of enige vorm van ongelijkheid. We zijn vastbesloten om een inclusieve en rechtvaardige werkplek te creëren, waar diversiteit wordt gevierd en gelijke kansen worden geboden aan al onze medewerkers.

Als organisatie zijn we toegewijd aan het bevorderen van diversiteit en inclusie op alle niveaus, zowel binnen ons personeelsbestand als in onze externe relaties. We zullen blijven streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving door middel van:

Werving en Selectie:

We streven ernaar om een divers personeelsbestand op te bouwen door gelijke kansen te bieden aan kandidaten van alle achtergronden en ervoor te zorgen dat ons wervingsproces vrij is van vooroordelen en discriminatie.

Opleiding en Ontwikkeling:

We zullen trainingen en ontwikkelingsprogramma's aanbieden die gericht zijn op het bevorderen van bewustzijn, begrip en respect voor diversiteit en inclusie, zowel voor onze medewerkers als voor onze leidinggevenden.

Cultuur en Werkomgeving:

We streven naar een inclusieve bedrijfscultuur waarin diversiteit wordt gevierd en waar alle medewerkers zich welkom, gerespecteerd en gewaardeerd voelen, ongeacht hun achtergrond of identiteit.

Ondersteuning en Hulpbronnen:

We zullen ondersteunende middelen en hulpbronnen bieden voor medewerkers die te maken hebben met discriminatie, intimidatie of andere vormen van ongelijkheid, en we zullen actief luisteren naar hun zorgen en feedback.

Door deze inspanningen te combineren, zijn we vastbesloten om een organisatie te zijn die niet alleen de waarde van diversiteit erkent, maar die zich er ook actief voor inzet om een inclusieve en rechtvaardige werkomgeving te bevorderen. Bij Banenrijklimburg geloven we dat diversiteit onze kracht is en dat inclusie de sleutel is tot ons gezamenlijk succes.

Over ons

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?