Voor werkzoekenden

Wij zijn Banenrijklimburg

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg. Met meer dan 15 jaar ervaring op de Limburgse arbeidsmarkt weten wij organisaties optimaal te ondersteunen bij het uitzetten van hun lokale vacatures. Inmiddels worden er dagelijks 1200+ vacatures op (V)MBO, HBO en WO niveau gepubliceerd op onze website en oriënteren zich per maand 60.000+ bezoekers via Banenrijklimburg op de Limburgse arbeidsmarkt. 

Banenrijklimburg combineert haar website met data gedreven Job Marketing en lokale expertise om jouw vacature aan de juiste kandidaten te tonen. Met persoonlijk contact, een sterke arbeidsmarktanalyse en een passend wervingsadvies ondersteunen wij werkgevers in Limburg en omstreken in de zoektocht naar nieuw personeel.

Wij staan voor je klaar

Brian Kruts
Coördinator Back Office
[email protected]

 

Tom Drissen
Accountmanager
[email protected]

 

Kevin Mbunga
Job Marketeer
[email protected]

 

Ward Meessen
Accountmanager
[email protected]

Carl over ons

Carl Hamelers
General Manager
[email protected]

 

Christianna Over ons

Christianne Giezenaar
Oprichter
[email protected]

 

Lauren over ons

Lauren Smits 
Job Marketeer
[email protected]

Iedere vacature is uniek en vergt
dan ook een unieke aanpak!

Jij speelt bij een vacatureplaatsing open kaart met ons en dat doen wij ook graag met jou! Bij Banenrijklimburg werken stuk voor stuk mensen met ervaring en kennis van de lokale arbeidsmarkt. Vanuit ons kantoor in Maastricht adviseren wij je persoonlijk over de meest effectieve strategie om jouw vacature in te vullen.

 

Heb je vragen over Banenrijklimburg of wens je advies over het zo optimaal mogelijk uitzetten van een vacature? Neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande gegevens of vul het contactformulier in via onze Advies Nodig pagina. Wij helpen je graag verder om jouw vacature zo optimaal mogelijk onder de aandacht te brengen!

Groeten uit Maastricht! 

Fort Willemweg 13b, 6219 PA Maastricht

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?