Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij Vivantes

Vivantes is een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan ouderen. Wij zijn sterk geworteld in en verbonden met de Westelijke Mijnstreek. Vivantes telt negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen.

Wat heeft Vivantes als werkgever te bieden?

Vivantes blijft investeren in mensen. Onze medewerkers mogen zich verder ontwikkelen via opleidingen en je bent elke dag van betekenis voor onze bewoners en cliënten. We bieden wisselende werktijden of juist een vast werkritme aan.

Vast contract
Vivantes biedt alle nieuwe medewerkers in de functies van Verzorgende (IG) en Verpleegkundige een vast contract, na een succesvolle proeftijd van twee maanden.

Flexpool
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in de Flexpool te starten, waardoor we onze eigen uitzendkrachten hebben, die op verschillende locaties inzetbaar zijn. Zo kun jij als lid van de flexpool flexibel zijn zonder daar veel voor te moeten reizen. Jij werkt op de momenten dat jouw agenda dat toelaat. Zo kun jij jouw carrire prima combineren met studie, gezin en het leven dat jij wil leiden.

19 vacatures van Vivantes

Geen geschikte vacature kunnen vinden?

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?