Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij Ciro

Ciro is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische longaandoeningen zoals COPD en astma, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. De gespecialiseerde behandelingen bij Ciro worden helemaal op maat samengesteld, zodat het complete programma aansluit op de behoefte van de patiënt.

De patiënt maakt nadrukkelijk onderdeel uit van ons team van specialisten zodat het beste resultaat kan worden behaald. Zo wordt iemand weer specialist van zijn eigen leven.

Een sterke basis

Ontwikkeling en verbetering van nieuwe behandelprogramma’s staan voortdurend centraal. Ciro werkt al jaren intensief samen met Maastricht UMC+ om de behandelingen te blijven verbeteren. In 2010 is de samenwerking tussen de Stichting Proteion Thuis, waarvan Ciro eerder een volledig organisatieonderdeel was, en Maastricht UMC+ juridisch verankerd in Ciro+ B.V.

Samenwerking

Ciro werkt met diverse ziekenhuizen samen, zodat patiënten het op maat gemaakte behandelprogramma ook op een locatie in de buurt kunnen volgen. Het betreffen; Maastricht UMC+, St. Jans Gasthuis (Weert), Elkerliek Ziekenhuis (Helmond), Laurentius Ziekenhuis (Roermond) en Catharina Ziekenhuis (Eindhoven). Lees meer over onze samenwerking.

ISO:9001 certificering

We streven altijd naar verbetering en blijven kritisch naar onszelf kijken. In 2008 en 2015 is Ciro gecertificeerd volgens de ISO:9001 norm en sinds 2014 volgens de NTA 8009:2014 norm. Het is een manier om zichtbaar te maken dat we heel bewust bezig zijn met kwaliteit en patiëntveiligheid.

Leren en verbeteren op ieder niveau

Met het ISO-kwaliteitsmanagementsysteem streven we naar een cultuur van veiligheid en vertrouwen. Centraal staat het continu ‘leren en verbeteren’ op elk niveau. Op deze manier kunnen we kwaliteit en veiligheid waarborgen. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook de scholing die wordt aangeboden aan alle medewerkers. Zo blijven we helemaal up-to-date.

3 vacatures van Ciro

Geen geschikte vacature kunnen vinden?

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?