Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/YYkPGMCjq5ZVDmdI.png
De vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YYkPhji1A24UCZTp.png
Jouw zoektocht begint hier!

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Zorg en Welzijn vacatures in Venlo

Ambulant Begeleider NPO - Venlo

Werkgever:Onderwijsgemeenschap Venlo e.o.
Locatie:Venlo
We zijn op zoek naar een hands-on ambulante begeleider, die pro-actief aan de slag gaat met coaches en leerlingen van met name vmbo BK Onderbouw.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1939637

Gedragswetenschapper (0,2 - 0,4 fte) - Venlo

Werkgever:Onderwijsgroep Buitengewoon
Locatie:Venlo
Wil jij van betekenis zijn voor kinderen die hoogbegaafd zijn en op sociaal emotioneel vlak extra ondersteuning nodig hebben? Wil je een nieuwe structurele voorziening opzetten zodat ook deze...
Gepubliceerd: 26-11-2021
Referentie nr:#BAG1938132

(ondersteunend) Begeleider in WBC Sevenum - Sevenum

Werkgever:PSW
Locatie:Sevenum
Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening. Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig...
Gepubliceerd: 19-11-2021
Referentie nr:#BA1941317

Huishoudelijk medewerker in WBC Sevenum - Sevenum

Werkgever:PSW
Locatie:Sevenum
Heb jij altijd al wat willen betekenen voor mensen in de gehandicaptenzorg? Ben jij netjes, ordelijk en hou jij net als ons van een brandschone..
Gepubliceerd: 19-11-2021
Referentie nr:#BA1941316

Jeugdzorgwerker A - Noord- Midden- of Zuid-Limburg

Werkgever:Bureau Jeugdzorg Limburg
Locatie:Noord- Midden- of Zuid-Limburg
Ben jij die krachtige professional en wil je duurzaam het verschil maken voor kwetsbare jeugdigen? Wil jij opkomen voor de belangen van deze doelgroep, zodat ze door de juiste hulp, zorg en...
Gepubliceerd: 03-11-2021
Referentie nr:#BAG1878344

Junior Jeugdzorgwerker A - Noord- Midden- of Zuid-Limburg

Werkgever:Bureau Jeugdzorg Limburg
Locatie:Noord- Midden- of Zuid-Limburg
Ben jij een ‘starter’ in het vak en wil je duurzaam het verschil maken voor kwetsbare jeugdigen? Wil jij opkomen voor de belangen van deze doelgroep, zodat ze door de juiste hulp, zorg en...
Gepubliceerd: 03-11-2021
Referentie nr:#BAG1878343

Doktersassistenten/verpleegkundigen ANW voor de functie van triagist - Venlo

Werkgever:Cohesie Huisartsenzorg
Locatie:Venlo
De werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens avonden, nachten, weekenden en feestdagen in een wisselend rooster. De voornaamste taak van de triagist is het ontvangen en beoordelen van binnenkomende...
Gepubliceerd: 14-10-2021
Referentie nr:#BAG1908652
De zorgsector is goed vertegenwoordigd in Limburg. Het is namelijk een van de grootste vakgebieden van de provincie en kent vele werkvelden.

Ziekenhuiszorg

In het ziekenhuis zijn verschillende specialisten aanwezig. Er zijn veel voorkomende en bekende beroepen zoals verpleegkundige of arts, maar ook laboranten zijn nodig in het om onderzoeken uit te voeren en diagnoses te stellen. Limburg telt meerdere ziekenhuizen. In Venlo bevindt zich het VieCuri.

Ouderenzorg

Ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen gaan vaak naar een verpleegtehuis worden. Het personeel verzorgt hen of helpt bij het revalidatieproces. Je draagt bij aan het algemene welzijn van ouderen. De banen hier zijn zeer divers, denk aan verzorgende, activiteitenbegeleider en fysiotherapeut. De organisatie De Zorggroep heeft verschillende zorgcentra in de omliggende gemeentes.

Gezondheidszorg

De welzijnssector valt ook binnen dit vakgebied. Je vangt mensen op met problemen en probeert hen verder te helpen. Vaak voorkomende problemen zijn op psychisch gebied, bijvoorbeeld verslavingen of depressies. Je probeert de oorzaak van het probleem te achterhalen. Met de juiste therapie en behandelingen kan de persoon genezen worden.

Jeugdzorg

Veilig op kunnen groeien is helaas niet vanzelfsprekend voor ieder kind. De jeugdzorg probeert die kinderen die buiten de boot vallen te begeleiden. Je kunt in de jeugdzorg thuis ondersteunen of in een speciale instelling. Vacatures die veel voorkomen in dit werkveld zijn jeugdzorgwerker, gedragswetenschapper of ggz-psycholoog.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In de stad vind je bij Gilde Opleidingen verschillende opleidingen voor een baan in de zorg. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg. Hier vindt je studies voor verpleegkundige, arts of onderzoeker. De HBO studie Gezondheid is wel bij de Fontys Hogeschool te vinden.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Zoals eerder beschreven kun je gaan werken bij het ziekenhuis of andere zorginstellingen. In de thuiszorg zijn er ook banen en ga je bij verschillende cliënten thuis langs.

Verzorgingsfuncties in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Polygarde
Saillant Collection Hotels
Intergarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!