Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/YYkPGMCjq5ZVDmdI.png
De vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YYkPhji1A24UCZTp.png
Jouw zoektocht begint hier!

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Zorg en Welzijn vacatures in Sittard

Medewerker Welzijn (24-32 uur per week) - Geulle

Werkgever:Cicero Zorggroep
Locatie:Geulle
Als medewerker welzijn bij ons zorgcentrum Ave Maria (Geulle) luister je goed naar onze cliënten om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1941098

Gedragskundige - Geleen

Werkgever:Vivantes
Locatie:Geleen
Wil jij als Gedragskundige jouw deskundigheid en vaardigheden inzetten voor de invulling van échte goede en veilige persoonsgerichte..
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BA1941124

Pedagogisch Medewerker Flexpool - Maastricht en Sittard

Werkgever:MIK Kinderopvang
Locatie:Maastricht en Sittard
Als Pedagogisch Medewerker Flexpool ben je een soort ‘vliegende kiep’ en ondersteun je vaste teams binnen je Gemeente cluster, bij het bieden van leuke en uitdagende kinderopvang met aandacht...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1931552

Hoofdwacht - Sittard

Werkgever:Stichting Pergamijn
Locatie:Sittard
De Hoofdwacht is buiten kantooruren- in de avond, nacht en weekenden- aanspreekpunt voor ondersteuningsvragen van cliënten/medewerkers..
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BA1941595

Senior Cliëntbegeleider Beek - Beek

Werkgever:Stichting Pergamijn
Locatie:Beek
De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat..
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BA1941593

Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling - Sittard

Werkgever:Stichting Pergamijn
Locatie:Sittard
We bieden je de kans om als Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling Leyenbroek in Sittard het team te komen versterken. Je wordt breed ingezet..
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BA1941157

Wijkverpleegkundige - Urmond

Werkgever:Vivantes
Locatie:Urmond
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BA1941141

Verzorgende IG avonddienst - Beek

Werkgever:Vivantes
Locatie:Beek
Als Verzorgende IG in de avonddienst ga jij aan de slag in Beek, in onze zorgwoningen.Alle zorgwoningen grenzen direct aan de locaties van Vivantes
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BA1941781

Hulp Cliëntbegeleider - Sittard

Werkgever:Stichting Pergamijn
Locatie:Sittard
Als hulp cliëntbegeleider ondersteun je het team in huishoudelijke taken, ook verleen je verzorgende en lichamelijk hulp. Je draagt bij..
Gepubliceerd: 26-11-2021
Referentie nr:#BA1941206

Begeleider Villa Dolfijn - Hoensbroek

Werkgever:Stichting Philadelphia Zorg
Locatie:Hoensbroek
Ga jij de uitdaging aan om als begeleider onze bewoners te ondersteunen op eigen benen te staan? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!
Gepubliceerd: 24-11-2021
Referentie nr:#BAG1936625

Werken in de zorg

Limburg biedt veel banen in deze sector. Het is namelijk een van de grootste vakgebieden van de provincie. Er is veel variatie binnen de sector en het vakgebied is onder te verdelen in verschillende werkvelden.

Ziekenhuiszorg

In het ziekenhuis zijn veel verschillende specialisten met gevarieerde functies. Er zijn veel voorkomende beroepen zoals verpleegkundige of arts, maar ook laboranten zijn nodig in het ziekenhuis om onderzoeken uit te voeren. Limburg telt meerdere ziekenhuizen. In Sittard bevindt zich het Zuyderland Medisch Centrum.

Ouderenzorg

In een verpleegtehuis worden ouderen ondersteund die niet meer alleen kunnen wonen of moeten revalideren. Je draagt hier bij aan het welzijn van ouderen op verschillende vlakken. De banen hier zijn zeer divers, denk aan verzorgende, activiteitenbegeleider en fysiotherapeut. Het Zuyderland heeft verschillende zorgcentra in de gemeente.

Gezondheidszorg

De welzijnssector valt ook binnen het zorggebied. Je vangt mensen op met problemen en probeert hen verder te helpen. Hier wordt vaak gekeken naar problemen op psychisch gebied, bijvoorbeeld verslavingen of depressies. Je probeert de oorzaak van het probleem te achterhalen en dit daarna aan te pakken om zo hopelijk een persoon te genezen.

Jeugdzorg

Veilig op kunnen groeien is een van de belangrijkste dingen voor een kind. Dit is helaas niet voor ieder kind vanzelfsprekend. De jeugdzorg probeert die groep kinderen te begeleiden. Dit kan op verschillende manieren en daarom zijn er ook genoeg banen in de jeugdzorg. Je kunt thuis ondersteunen of in een speciale instelling. Vacatures die veel voorkomen in dit werkveld zijn jeugdzorgwerker, gedragswetenschapper of ggz-psycholoog.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Sittard vind je bij het Vista College verschillende opleidingen voor een baan in de zorg. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg. Hier vindt je studies voor verpleegkundige, arts of onderzoeker.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Zoals eerder beschreven kun je aan de slag bij ziekenhuizen of andere zorginstellingen. In de thuiszorg zijn er ook banen en ga je bij verschillende cliënten thuis langs.

Verzorgingsfuncties in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Polygarde
Saillant Collection Hotels
Intergarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!