Voor werkzoekenden

Jouw vacature in de spotlight?
Plaats je vacature bij de grootste vacaturesite van Limburg!

Plaats direct jouw vacature!


Op zoek naar die nieuwe collega!
 

Het is zover! Er is een wisseling van de wacht of juist uitbreiding nodig én kunt dus gaan werven voor een nieuwe collega. Het ideale moment om je vacature te plaatsen op de grootste vacaturesite van Limburg. 

Je wil natuurlijk dat potentiële kandidaten de vacature zien en hiervoor heb je een groot bereik nodig. Met maandelijks meer dan 60.000 werkzoekenden op ons platform, ben je bij Banenrijklimburg verzekerd van een plek in de spotlight van de regionale arbeidsmarkt!

 


Zo bereik je de juiste kandidaten!
 

Bij het plaatsen van je vacature wil je natuurlijk naast een groot bereik ook vooral de juiste kandidaten bereiken. Werkzoekend Limburg bereik je via onze vacaturesite, maar hoe bereik je nu de niet actief werkzoekenden kandidaten die wel interessant zijn?

Lanceer via Banenrijklimburg een extra Job Marketing campagne via Social Media en/of Google. Hiermee bereiken wij ook nog eens de overige 90% niet-actief werkzoekenden voor je! Zo bereik je 100% van jouw doelgroep.

Zo werkt Job Marketing!


Aan de slag! 


Nu je weet hoe de juiste kandidaten kunt bereiken, is het tijd om de vacature online te plaatsen. Via onze website kun je makkelijk je vacaturetekst in een Word- of PDF-bestand uploaden. Voeg indien gewenst extra acties toe zoals een Job Marketing campagne en je vacature staat al binnen 3 kantooruren online!

Heb je nog extra hulp of advies nodig? Met 18 jaar ervaring op de Limburgse arbeidsmarkt staat ons team van arbeidsmarktspecialisten voor je klaar om je te ondersteunen met het plaatsen van je vacature. 

Plaats je vacature!

Advies nodig?

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?