Voor werkzoekenden

Laat zien dat je een toffe werkgever bent
middels onze Employer Branding campagnes!

Wat is Employer Branding?
 

Employer Branding is meer dan alleen een mooie vacature met een goede wervingscampagne. Het grootste deel van Employer Branding is zelfs intern en gaat over het behouden van je huidige collega’s.

Je moet er uiteraard voor zorgen dat het voor je werknemers een leuke en aantrekkelijke werkomgeving is waardoor je je onderscheid van de concurrent. Employer branding betekent dus eigenlijk alle activiteiten die je in het werk stelt om werknemers te binden.
 

De voorbereiding
 

Met het interne gedeelte kan Banenrijklimburg je helaas niet helpen, maar met de externe communicatie uiteraard wel! Het is belangrijk dat je zelf in kaart brengt wat de onderscheidende waarden zijn van de organisatie.

Waarom kiezen kandidaten voor jou en wat maakt de organisatie uniek? Daarna kun je kijken naar je doelgroep en welke wensen zijn hebben voor hun mogelijke volgende job. Bij de laatste stap komen wij pas aan bod!
 

Employer Branding via Banenrijklimburg
 

De laatste stap is het inzetten van de juiste kanalen om jouw Employer Brand en vacatures als een magneet te laten werken op de arbeidsmarkt. Gezien de online wereld van tegenwoordig zijn al jouw potentiële kandidaten te vinden via Social Media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram maar ook Google.

Banenrijklimburg weet alles van recruitment marketing en brengt jouw brand en vacatures zo effectief mogelijk onder de aandacht van de juiste doelgroep waar en wanneer je maar wilt.


Hoe wij dit doen?
 

Samen ontwikkelen we een maatwerk Employer Branding campagne precies toegespitst op de doelgroep van jouw vacature(s).

We brengen in kaart welke Social Media kanalen het beste passen en zorgen ervoor dat jouw organisatie een top-of-mind gedachte gaat verkrijgen bij precies de juiste kandidaten.

Vraag via onderstaande button jouw maatwerk campagne aan en zorg dat je onderscheidende waarden bekender worden onder je doelgroep zodat potentiële kandidaten eerder voor jou kiezen! 

Employer Branding advies aanvragen!
 


TIP van Tom
 

Alle onderscheidende waarden die je communiceert moeten ook daadwerkelijk waar zijn. Loze beloftes over bijvoorbeeld hybride werken vanuit Mexico, zullen bij onwaarheid uiteraard juist tegen je werken!

Tom Drissen – Adviseur Arbeidsmarkt

 

Advies nodig? 
Onze adviseurs
helpen je graag verder!

Neem contact op!

Aanvullende vragen? 
Check de veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?