Voor werkzoekenden

Breng jouw vacature proactief onder de aandacht
van precies de juiste kandidaten!


Wat is Job Marketing?

Bij Job Marketing ofwel Recruitment Marketing breng je jouw vacature gericht onder de aandacht van précies de juiste doelgroep!

Via Social Media en Google bereik je dagelijks jouw potentiële sollicitanten en probeer je ze inspireren om te reageren. Deze kracht van herhaling is niet alleen goed voor het bereik van je vacature, maar het bevorderd tevens ook jouw Employer Branding!Waarom Job Marketing?

Wist je dat 96% van de Nederlanders actief is op Social Media en dat 75% van de werkzoekenden zijn zoektocht begint op Google? Deze cijfers zullen niemand verbazen gezien de digitale wereld waarin wij tegenwoordig leven.

Het is in de huidige arbeidsmarkt lastig om het juiste talent te vinden. Zeker ook omdat nog maar 10% van de Limburgers actief op zoek is naar een baan. De oplossing? Breng gewoon de vacature naar de kandidaten toe via de kanalen waar jouw doelgroep actief is!


Kies voor Facebook, LinkedIn, Instagram en/of Google

Facebook campagne

Zet het grootste social media kanaal ter wereld in om jouw vacature dagelijks gericht te tonen aan precies die kandidaten die binnen je doelgroep vallen.

LinkedIn campagne

Bereik de HBO/WO professionals die matchen met jouw vacature waar en wanneer je maar wilt via een gesponsorde campagne op het grootste professionele netwerk ter wereld.

Instagram campagne

Op zoek naar jong talent? Via Instagram bereik je voor het merendeel kandidaten onder de 35 jaar!

Google Ads campagne

Wist je dat 75% van de kandidaten zijn zoektocht begint op Google? Middels onze Google Ads-campagnes zorg je ervoor dat jouw vacature bovenaan getoond wordt bij werkzoekenden.

Een succesvolle wervingscampagne voor O-I

O-I is de grootste fabrikant van glasverpakkingen ter wereld en voor de locatie in Maastricht hebben ze regelmatig kandidaten nodig die zich willen laten opleiden tot operator. Samen hebben we gekeken waar de doelgroep zich bevindt en hoe deze het beste te triggeren is. Middels de inzet van o.a. deze Facebook én Instagram advertentie met meer dan 1,5 miljoen(!) weergaven onder de doelgroep, hebben ze de opleiding gevuld met maar liefst 12 kandidaten!

Voordelen van Job Marketing

Advies nodig?
Onze adviseurs helpen je graag verder!

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?