Voor werkzoekenden

Jouw vacature perfect in de spotlight zetten
doet Banenrijklimburg zo!

Banenrijklimburg piramide

Wij doen het anders!

Waar klassieke vacaturesites een reactieve houding innemen en afwachten totdat de 10% actief werkzoekenden naar hen komt, neemt Banenrijklimburg juist een proactieve houding in!

Door de inzet van Job Marketing en Linkedin Direct Searches brengen wij jouw vacature ook actief onder de aandacht van die 90% kandidaten die al een baan hebben, maar wel open staan voor een nieuwe uitdaging.
 

Meer over Job Marketing

Hoe werken wij?

 Stap 1.

Wij schieten raak op je doelgroep!

De grootste vacaturesite van Limburg heeft natuurlijk al een groot bereik met 60.000+ bezoekers per maand, maar we gaan voor meer!

Met de inzet van de Job Marketing campagnes en LinkedIn Direct Searches brengen wij jouw vacature ook onder de aandacht van de niet-actief werkzoekenden!

Waar? Gewoon op de kanalen waar jouw doelgroep zich dagelijks bevind! Zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Zo wordt jouw vacature gegarandeerd minimaal 4.000 keer getoond bij de juiste kandidaten!

 

 Stap 2.

De Job Marketing campagnes

De targeting campagnes vallen of staan met goed beeldmateriaal. Je wil de potentiële sollicitanten uiteraard een zo sterk mogelijk beeld geven over jouw bedrijf én vacature! Eigen beeldmateriaal in de vorm van foto of video kan worden aangeleverd bij je vacatureplaatsing.

Onze Job Marketeers maken je campagne grafisch op met inbreng van je eigen huisstijl. Vervolgens stellen wij de campagne zo effectief mogelijk in zodat je precies raak schiet op je doelgroep.

Met deze grafische weergave zorg jij ervoor dat jij met jouw bedrijf en vacature boven het maisveld uitsteekt t.o.v. je concurrenten die hoogstwaarschijnlijk met een platte vacaturetekst online staan!

 Stap 3.

Het bereik is top, maar hoe zorg je ervoor dat men ook solliciteert?

Banenrijklimburg zorgt er met haar website en aanvullende campagnes voor dat jouw doelgroep de vacature duizenden malen ziet. Wij verzorgen de voorzet, maar jij moet met je sollicitatieproces wel nog bal inkoppen!

Voor veel sollicitanten is een complete vacaturetekst funest. Voor 55% van de Limburgers zijn de arbeidsvoorwaarden de belangrijkste pullfactor. Zorg daarom voor een concrete propositie in je functieprofiel!

Hoe? Check een aantal van onze tips én begin direct met werven!

Start direct jouw vacature campagne!

Advies nodig?
Onze adviseurs
helpen je graag verder! 

Neem contact op!

Aanvullende vragen?
Check de veelgestelde vragen!   

Veelgestelde vragen

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?