Voor werkzoekenden

Personeel gezocht in Limburg?
Vind jouw nieuwe collega via Banenrijklimburg!

 

 

Help! Personeel gezocht
 

In de huidige arbeidsmarkt is iedereen op zoek naar geschikt personeel. Ondanks de krapte is er nog genoeg winst te behalen op de arbeidsmarkt. Personeel zoeken kan op verschillende manieren. Je neemt het heft in eigen handen óf je werft via een (uitzend) bureau. 

Gezien de hoge kosten die deze laatste optie met zich meebrengt, kiezen veel werkgevers ervoor om zelf te werven. Het is niet alleen voordeliger, maar je hebt ook meer binding met nieuwe collega's. Maar hoe breng je jouw vacature nu onder de aandacht van de Limburgse werkzoekenden?

 

 

 


Zo kraak je de code!
 

Een succesvolle eigen werving bestaat uit een aantal onderdelen. Naast een goede vacaturetekst is een groot bereik funest! Je wil immers dat de beste kandidaten in de regio jouw vacature te zien krijgen. 

Via Banenrijklimburg, de grootste vacaturesite van Limburg, breng je jouw vacature onder de aandacht van maar liefst 60.000+ werkzoekenden per maand. De ideale plek dus om vacatures in de spotlight te zetten!

Denk je dat jouw nieuwe collega weinig actief op zoek is naar een nieuwe baan? Geen punt! Wij brengen jouw vacature ook gewoon naar de kandidaat toe via Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. Benieuwd hoe we dit doen?

Lees meer over onze werkwijze

 

 

 

Ga zelf op zoek naar die nieuwe collega!


Zoals je ziet, is zelf personeel zoeken dus zeker te doen! Maak je vacaturetekst gereed én zet je vacature in de spotlight bij Banenrijklimburg. Binnen 3 kantooruren is deze al online zichtbaar voor duizenden Limburgse werkzoekenden. 

Met meer dan 15 jaar ervaring op de Limburgse arbeidsmarkt zijn wij specialist om jouw vacature aan de juiste kandidaten in de regio te tonen. Bekijk de mogelijkheden en begin vandaag nog met een kostenefficiënte eigen werving!

Vacature plaatsen

 

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?