Voor werkzoekenden

Gratis vacature plaatsen in Limburg?
Bekijk hier de voor- en nadelen!

 

 

Wil jij een gratis vacature plaatsen?
 

In de huidige arbeidsmarkt zijn veel werkgevers op zoek naar een (voordelige) manier om tóch aan geschikte kandidaten te komen. Gratis vacatures plaatsen op vacaturesites is een goede optie, maar het heeft ook zeker een keerzijde.

Het spreekwoord goedkoop is duurkoop is hier in sommige gevallen zeker van toepassing. Hieronder leggen we je graag uit wat de verschillen zijn én waarom voor een klein bedrag een vacature betaald posten je meer kan opleveren!

 

 

 

 

De verschillen
 

Gratis vacatures plaatsen op vacaturesites heeft slechts één voordeel: het is goedkoop. Deze postings worden echter vaak minder gecontroleerd en zijn daarom minder zichtbaar op de website. Daarnaast moet je zelf de plaatsing regelen.

Het bereik van een vacature is een belangrijk aspect van plaatsing. Op gratis vacaturesites is het bereik vaak minder omdat betaalde varianten voorrang krijgen en sommige sites weinig traffic hebben. Kwaliteit kost geld, vooral bij vacaturesites, waar de kosten stijgen naarmate de traffic toeneemt. Loop dus zeker niet de beste kandidaten mis!

 

 

 

Waarom betaald plaatsen bij Banenrijklimburg?
 

In tegenstelling tot gratis vacatures plaatsen, verzorgt Banenrijklimburg de gehele plaatsing van je vacature. Je wordt netjes met je logo en eventuele bedrijfsvideo online gezet op een prominente plek. Deze plek, ofwel onze website wordt per maand door 60.000+ werkzoekenden bezocht én verzekert jou dus van een plek in de spotlight!

Tot slot, service, bij iedere vacatureplaatsing onderhouden wij persoonlijk contact met de werkgever en kijken wij samen hoe men de vacature en sollicitatieprocedure kan verbeteren. Met een passend advies en onze uitgebreide tools hebben wij voor iedere vacature de juiste aanpak!

Vacature plaatsen

De grootste
vacaturesite van
Limburg!

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg en het startpunt voor het vinden van jouw nieuwe collega! Maandelijks oriënteren 60.000+ werkzoekenden zich op een nieuwe baan via onze website. Iedere vacature is uniek en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw vacature précies onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
Hoe werkt Banenrijk

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?