Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

(Junior) Innovatie Adviseur ICT

Functieomschrijving

Vacature Innovatie Adviseur ICT - Maastricht

Ter uitbreiding van ons kantoor in Maastricht is PNO Consultants op zoek naar een enthousiaste:

(Junior) Innovatie Adviseur ICT

WERKEN BIJ PNO MAASTRICHT

Soms begin je je dag op kantoor, op een andere dag rijd je rechtstreeks naar de klant voor een afspraak. Onze klanten bevinden zich vooral in Limburg en variëren van start-ups tot en met multinationals en alles wat hier tussen zit. Tijdens afspraken bespreek je onder andere de ICT-ontwikkelingen van je klant en wil je tevens een goed beeld krijgen van alle overige bedrijfsactiviteiten. Deze kunnen immers van belang zijn bij de advisering.

De ontwikkelingen bespreek je met verschillende personen. Zo ben je het ene moment in gesprek met de programmeur over nieuwe software die hij ontwikkelt en ben je het andere moment in overleg met de directeur over de strategische beslissingen die worden genomen binnen de onderneming.

Eenmaal op kantoor werk je de besproken punten uit tot adviezen of ontwikkel je deze direct tot projecten (van klein tot groot) waarvoor subsidie kan worden aangevraagd. Je werkt grotendeels samen met je (ervaren) collega’s om gezamenlijk het beste resultaat voor de klant te halen. Op deze manier kun je sparren en leer je snel meer over de verschillende subsidieregelingen en andere financieringsmogelijkheden.

Samen met collega’s bezoek je regelmatig nieuwe relaties of bijeenkomsten over bijvoorbeeld Blockchain of Internet of Things. Zo ontwikkel jij je tot een specialistische innovatieadviseur op het gebied van ICT. Heb je ook een sterke affiniteit met andere sectoren of werkzaamheden dan krijg je veel ruimte om hier invulling aan te geven. Kom met een goed idee en we pakken het op.

Vanzelfsprekend moeten successen gevierd worden! Niet alleen bij de wekelijkse kick-off op maandagochtend maar ook met stuk vlaai of een borrel.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Jouw profiel past bij deze functie als je jezelf herkent in de volgende kwalificaties:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding of aantoonbare werkervaring op dit niveau
  • Een redelijke tot goede kennis van programmeertalen als JAVA, JAVASCRIPT, C#, PHP, Python, etc.. We zijn niet per se op zoek naar iemand die kan programmeren, wel naar iemand die begrijpt waar een programmeur het over heeft.
  • Brede interesse in ICT en techniek
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast, leergierig en een ondernemende persoonlijkheid
  • Je neemt verantwoordelijkheid in je rol en je kunt zowel zelfstandig als in een team werken

WAT BIEDEN WIJ?

Na een gedegen inwerktraject krijg je in relatief korte tijd steeds meer verantwoordelijkheid, werk je toe naar het zelfstandig bedienen van klanten en naar de volledige begeleiding van complete financieringsverwervingstrajecten rondom innovatie.

  • Een afwisselende en uitdagende functie met enthousiaste en hulpvaardige collega’s
  • Goede arbeidsvoorwaarden: mobiele telefoon, laptop en (op termijn) een mobiliteitsbudget (in te zetten voor een leaseauto)
  • Een Training & Developmentprogramma waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden binnen onze organisatie
  • Een up-to-date en flexibele werkplek met ons kantoor in Maastricht als basis

Reageren of meer weten over deze vacature?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Jan Punt, Regio Manager Zuid op telefoonnummer 043 - 799 97 50.

Solliciteren doe je via de actie 'Solliciteren' onder aan de pagina. Een assessment/psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

PNO

Publicatiedatum

18.05.2017