Vacature plaatsen
Vacature plaatsen Limburg
/_images_upload/_tn_d60ce8e4b02b852b.jpg
Plaats nu uw vacature hier!

Binnen drie uur staat uw vacature online

Werf snel en kostenefficiënt personeel in Limburg

Maak een keuze uit de volgende drie opties

Uw standaard online vacature voor 325,- excl. BTW

 

Uw online vacature inclusief Job Marketing campagne voor 475,- excl. BTW

Uw online vacature inclusief Job Marketing campagne voor 525,- excl. BTW

Personeel werven

U kunt op verschillende manieren medewerkers werven. Dit kan bijvoorbeeld door het inschakelen van werving en selectie of uitzend en detachering bureaus, maar u kunt natuurlijk ook zelf een vacature plaatsen bij een vacaturebank. Dit is ook nog eens vele malen goedkoper dan het kiezen voor een recruitment bureau.

Dé vacaturebank in Limburg

Banenrijklimburg is de grootste vacaturesite van Limburg. Maandelijks oriënteren 60.000+ kandidaten zich op onze website. Zij zijn actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij onderscheiden ons van andere vacaturesites door ons te richten op de Limburgse arbeidsmarkt, hierdoor brengen wij vacatures gericht onder de aandacht bij medewerkers in de regio.

Onze vacaturebank is voorzien van de nieuwste technologie waardoor vacatures online zeer goed vindbaar zijn in Limburg. Daarnaast zijn wij actief op Social Media. Onze Social Media pagina’s van LinkedInFacebook en Instagram worden gevolgd door duizenden werknemers uit Limburg. U kunt een vacature plaatsen door ons een email te sturen of uw vacature en logo up te loaden via het bestel formulier.


Bereik ook de latent werkzoekenden

Een vacature plaatsen op onze site is stap 1 om personeel te werven. Een volgende stap is om de latent werkzoekenden te bereiken die voor u interessant zijn. D.m.v. gesponsorde Social Media campagnes bereiken wij precies die (latent) werkzoekenden die matchen met de criteria van uw vacature. Banenrijklimburg vertaalt vacatures in aantrekkelijke animaties en brengt deze gericht onder de aandacht van specifieke doelgroepen van potentiële medewerkers in Limburg via onze Social Media kanalen.

Banenrijklimburg zorgt ervoor dat personeel werven in Limburg snel en kostenefficiënt gebeurt.

Profiteer van ons partnernetwerk

Een groot bereik is belangrijk om personeel te werven. Wij geloven in samenwerking met andere vacaturebanken en brengen uw vacature zo bij een grote groep potentiële kandidaten. Wij plaatsen alle vacatures door op andere vacaturesites, zoals Indeed (gesponsord), Jooble, Adzuna, Joof, Werk.nl, Werkt.nl, etc.

Versterk uw employer brand

Naast het plaatsen van uw vacature en het creëren van een eventuele campagne, kunnen wij ook het werkgeversmerk versterken via een bedrijfspagina op ons bedrijvennetwerk. Deze pagina ontvangt u gratis bij een vacatureplaatsing en dient als uithangbord van uw organisatie op ons platform. Limburgse werkzoekenden hebben middels dit bedrijvennetwerk gevonden en gebruiken deze zoek tool om gericht op zoek te gaan naar hun ideale werkgever. U kunt zich hier profileren met bedrijfsinfo, testimonials en beeld/videomateriaal.

Kortom, door een vacature te plaatsen bij onze vacaturebank werft u makkelijk en kostenefficiënt personeel.  

Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Werken bij Boels Rental? Kijk hier voor alle vacatures!
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!