Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
08-06-2021

Zuyd Professional helpt je omscholen naar sectoren met prima baankansen


Op de arbeidsmarkt heeft corona grote invloed. Hele sectoren gaan tijdelijk dicht, sommigen zullen voorgoed krimpen. Ervaar jij ook onzekerheid over je huidige baan en je toekomst in de sector waar je nu werkt? Denk je er wel eens over om de overstap te maken naar een andere sector, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Dan is dit het moment om jouw kansen verder te verkennen.

Een van de meest aantrekkelijke sectoren is de ICT-sector. Binnen de ICT-sector liggen de interessante banen voor het oprapen, doordat er al jarenlang een structureel tekort is aan ICT-specialisten die opgeleid zijn in het profiel van nu. Ook naar starters is meer dan genoeg vraag binnen dit werkveld. Hoe kom je vanuit een andere sector op zo’n starterspositie terecht? Zuyd Professional helpt je in het omscholingstraject aan de hand van het ZuydSwitch ICT programma. Via dit programma word je in 8 weken klaargestoomd voor de Associate degree ICT, waarmee je op de arbeidsmarkt prima aan de slag kan.

Lees hier meer over het Switchprogramma ICT en meld direct aan voor een vrijblijvende infosessie dinsdag 15 juni of donderdag 24 juni.

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?