Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
09-02-2017

Zuid-Limburg verwelkomt ruim 20 startups


Afgelopen jaar kwamen meer dan 20 startups naar Zuid-Limburg om er hun onderneming tot bloei te laten komen. Ze kiezen voor deze regio vanwege de faciliteiten en groeimogelijkheden die de Incubatie- en Acceleratieprogramma’s van Brightlands Innovation Factory bieden.

Inmiddels lopen bij de Brightlands Innovation Factory drie Incubatie- en Acceleratieprogramma’s met deelnemers uit onder meer de Verenigde Staten, Peru, Finland, België en Duitsland.

Zo divers zijn ook de ondernemingen zelf: van online dataplatforms tot innovatieve verpakkingsmaterialen voor take-awaymaaltijden, van gezond water verrijkt met essentiële mineralen tot hybride materiaal van carbon en keramiek, van smart lighting tot 3D geprinte sieraden en van oplossingen voor CO2 tot virtual reality-toepassingen die herstel bij handkwetsuren stimuleren.

Startups zijn cruciaal voor de groei van de regionale economie en vormen een wezenlijk onderdeel van een gezond ecosysteem waarin grote en kleine bedrijven, multinationals, onderwijs- en kennisinstellingen met elkaar samenwerken en innoveren.

Bron : Limburgerzaken
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?