Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
26-11-2020

Vind jouw nieuwe baan met de Job Alert van Banenrijklimburg

Hoe kun jij de aandacht trekken van potentiële werkgevers zodat het jou lukt om je nieuwe baan te vinden? Uiteraard is het belangrijk dat je CV op orde is, dat je een overtuigende sollicitatiebrief schrijft en dat je jezelf ijzersterk presenteert in een sollicitatiegesprek. Hieronder beschrijven wij nog een aantal belangrijke punten die bijdragen aan een sterke tactiek om je droombaan uiteindelijk te veroveren.

Ga op zoek naar welke bedrijven in Limburg je aanspreken
Allereerst bekijk je in welke branche je wilt werken. Bekijk welke bedrijven er actief in zijn en ga voor deze bedrijven na bij welk bedrijf je wel of niet zou willen werken. Neem daarna contact op met die bedrijven waar je aan de slag zou willen. Want wat wil een bedrijf nou liever dan een gepassioneerde werknemer die aantoont een klik te hebben met het bedrijf? Ga dus niet direct puur op een specifieke functie zoeken.

Maak gebruik van je netwerk
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je netwerk is zo belangrijk! Mogelijk zijn er mensen in je netwerk waarmee je eens kunt kletsen over mogelijkheden binnen het bedrijf waar zij werkzaam zijn? Of heb je nog goede connecties met oude stage –en/of werkervaringsplekken? Je kunt ook altijd eens (digitaal) koffie drinken met een oud-collega van je. Wie weet weten zij jou te wijzen op een mooie openstaande functie waar jij maar al te graag op wilt solliciteren.

Blijf up to date binnen je vakgebied
Houd verschillende websites in de gaten die trends en ontwikkelingen publiceren over de branche waar jij in wilt werken. Laat zien dat je om je heen kijkt en dat je perfect weet hoe je bepaalde ontwikkelingen kunt toepassen in de praktijk. Dit kan in je voordeel werken wanneer je op sollicitatiegesprek kunt gaan!

Blijf actief
Dat je op dit moment geen werk hebt wil niet zeggen dat je thuis stil moet gaan zitten wachten. Laat aan de mensen zien dat je van aanpakken weet en dat je een persoon bent die enthousiast is en actief wilt zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine opleiding, cursus of vrijwilligerswerk.

Banenrijklimburg Job Alert
Uiteraard raden we het je aan om regelmatig onze vacaturepagina in de gaten te houden. Hier zijn dagelijks nieuwe vacatures te vinden. Wil je nou echt geen enkele vacature missen binnen jouw vakgebied? Maak dan meteen een Job Alert aan! Zo ontvang je dagelijks, wekelijks of maandelijks alle vacatures binnen jouw vakgebied en opleidingsniveau in je mailbox. Zo mis je geen vacature meer! Je maakt een Job Alert aan op onze home pagina! 

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?