Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
26-01-2018

Venlo verkoopt meeste meters logistiek in NederlandLogistiek Venlo is booming! Vorig jaren stegen de vierkante meter logistiek tot ongekende hoogte. Met 441.000 vierkante meter staat Venlo met stip op één in Nederland.
Venlo is dé logistieke hotspot van ons land. Dat is uiteraard algemeen bekend. Door cijfers uit de nieuwste editie Nederland Compleet van vastgoedadviseur Cushman&Wakefield kan dit nogmaals bevestigd worden.

In Venlo zijn vorig jaar 441.000 vierkante meter aan logistieke bedrijvigheid in gebruik genomen. Lelystad en Tilburg volgen op ruime afstand met respectievelijk 170.000 en 151.000 vierkante meter op plek twee en drie. Als gevolg van het economisch herstel en aansluitend de economische expansie, is de ingebruikname van bedrijfsruimte in Nederland vorig jaar naar recordhoogte gestegen: 4,5 miljoen vierkante meter.  

Veel logistieke dienstverleners zetten een distributiecentrum uit in Nederland om zo effectief een groot deel van de Europese markt te bedienen. De afzetgebieden worden steeds groter, waardoor ook de behoefte aan grootschalige distributieruimte toe neemt. Ze worden vooral gevestigd op plekken die multimodaal bereikbaar zijn: via weg, spoor, water en lucht.
 
Bron: Limburger.nl
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?