Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
27-11-2015

Succesvol online solliciteren

Online zoeken naar vacatures, werk en banen in Limburg ! Elke dag, de nieuwste vacatures, alle vakgebieden in de provincie Limburg. Bewust bezig zijn met je online profiel wordt steeds belangrijker. Wij helpen jou hierbij. Zorg er daarom voor dat je op de volgende elementen let. Een must om gevonden te worden door een potentiële werkgever.

 • Gebruik de juiste keywords
  Gebruik woorden in je CV die vaak voorkomen in vacatures in jouw vakgebied. Mocht je een specifieke vacature op het oog hebben, pas dan de uitleg over je vaardigheden en ervaringen zoveel mogelijk aan, aan wat je potentiële werkgever vraagt. Lees: blijf eerlijk, ga geen dingen schrijven die een werkgever wil horen, maar die niet bij jou passen.
 • Pas geregeld je online cv aan
  Wil jij bovenaan bij de zoekresultaten staan, zodat werkgevers je het snelst vinden? Yep, wie niet. Als je online profiel geregeld wordt aangepast, komt deze bij de meest recente profielen te staan. En dat is bovenaan, een klein voorsprongetje dus.
 • Kies een relevante titel
  Kies voor een professionele titel zoals bijvoorbeeld ‘financieringsspecialist’. Deze titel is kort en krachtig. Vermijd titels zoals ‘enthousiaste 26-jarige zoekt een uitdagende baan’.
 • Zorg voor een online rode draad
  Zorg dat je professionele profiel op alle online platformen hetzelfde is. Het komt verwarrend over als je vaardigheden en/of ervaringen op Facebook anders zijn dan op LinkedIn.
 • Volg interessante personen op Social Media
  Heb je een bedrijf in gedachte waar je ontzettend graag voor wil werken? Volg de hr-manager of andere werknemers op LinkedIn en/of Twitter. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bedrijf (of bedrijven) en ben je er direct bij, mocht er een functie vrij komen.

  Succes!


 

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


  Gekozen opleidingsniveaus:

  Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


   Wat is je voornaam?

   Op welk e-mailadres?