Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
28-01-2021

Ontwikkel jouw leidinggevende capaciteiten

Sta jij als manager, projectleider, teamleider of (senior) adviseur stevig in je schoenen, en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Of ben je toe aan een upgrade van jouw strategische perspectief? Hoog tijd om je verder te verdiepen op het gebied van Strategic Management!

 


Strategic Management is een essentieel aspect voor iedere organisatie. Het uitgangspunt: bepalen hoe de lange termijn doelen van de onderneming effectief en efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Door middel van strategische besluiten geef je sturing en richting aan de structurele aspecten en processen die hiermee gepaard gaan.

Hierbij ga je ook in op de overkoepelende strategie: welke strategie kies je, hoe ga je deze implementeren en hoe bepaal je vervolgens het succes van de gekozen strategie? Tijdens het gehele proces ben jij als strategisch adviseur actief betrokken bij de innovatieve processen binnen de organisatie.

Strategic Management in de praktijk


Met wat voor zaken houd je je in de praktijk bezig wanneer jij binnen jouw organisatie aan de slag gaat met Strategic Management? Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

 • Een plan en doelstellingen voor je bedrijf of organisatie opstellen én realiseren
 • Beleid en aanpak vormgeven voor de aankomende 3 tot 5 jaar om de gestelde doelstellingen te behalen
 • De planmatige inzet van mensen en middelen bepalen om de (strategische) visie en missie van de organisatie en de bijbehorende doelen te realiseren
 • Redeneren vanuit de behoefte die je organisatie vervult en vanuit eindgebruikers de vertaalslag maken naar waar jouw organisatie voor staat
 • Trends en ontwikkelingen vertalen naar het business model van je organisatie
 • Inzicht krijgen in en ervaring opdoen met de succes- en faalfactoren van de strategische processen
 • Binnen je organisatie draagkracht creëren voor het realiseren van de gestelde doelstellingen

Masterclass Strategic Management

Wil jij de uitdaging aangaan en ben je er aan toe om strategische vraagstukken te signaleren, analyseren en op te pakken? Is het hoog tijd om die verdieping van je loopbaan op te zoeken? Dan is de Masterclass Strategic Management van Zuyd Professional de uitgelezen kans om hier echt werk van te maken!

Binnen deze masterclass zul je door middel van praktische toepassingen in de praktijk direct rendement binnen je eigen organisatie of onderneming kunnen behalen. Je verwerft een essentiële aanvulling op je eigen kennis en vaardigheden, terwijl je tegelijkertijd direct ervaring opdoet in je eigen praktijkomgeving. Een win-win situatie dus!

Meer weten over het opleidingstraject? De brochure lezen of je direct aanmelden?
Website: Master Strategic Management
Telefoon: +31 (0) 88 989 30 00 
Mail: [email protected]

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


  Gekozen opleidingsniveaus:

  Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


   Wat is je voornaam?

   Op welk e-mailadres?