Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
23-02-2018

Met een pingpongtafel maak je personeel niet meer gelukkig


Fontys Hogeschool biedt de zesdaagse opleiding 'Werkgeluk' aan. Volgens de initiatiefnemers wordt het hoog tijd dat bedrijven niet aandeelhouders of klanten centraal stellen, maar het eigen personeel.

Vroeger werd een medewerker blij van huisje, boompje, beestje. Bij jonge generaties is dat geluk anders. Het draait vooral om cultuurverandering. Een bedrijf moet er niet willen zijn om winst te maken. Wat echt belangrijk is, is de employee-experience vertelt initiatiefnemer Gea Peper over de nieuwe opleiding Werkgeluk op de Fontys hogeschool in Eindhoven

Geluk creëren voor medewerkers is niet iets van de laatste tijd.  Maar er is nu wel meer ruimte voor bij bedrijven. En een extra zwengel is de krapte op de arbeidsmarkt. Ik hoor bedrijven die vaak met succes nieuw personeel werven, maar waar tegelijkertijd net zoveel of meer mensen ook vertrekken."

Medewerkers 'eisen' het geluk in werk echt op. Peper: "Mensen willen zich meer ontwikkelen en zien werk meer als een verlengstuk van jezelf. Met een pingpongtafel plaatsen ben je er echt niet."

Bron: RTLZ

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?