Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
03-12-2020

Maatwerk voor bedrijven met Zuyd Professional

Elk bedrijf is in beweging. En bij beweging hoort ontwikkeling. Zuyd Professional, onderdeel van Zuyd Hogeschool, helpt mensen verder in hun carrière. Dit doen zij middels opleidingstrajecten waar leren en werken gecombineerd worden.

Flexibel maatwerk
Zuyd Professional biedt voor alle organisaties flexibele maatwerktrajecten. Specifieke opleidingstrajecten die volledig worden afgestemd op jouw organisatie. Samen met Zuyd Professional stel je de beoogde organisatie- en leerdoelen vast en bouwen jullie op basis daarvan een passend programma. Met Zuyd Professional blijft je organisatie relevant voor de uitdagingen nu en in de toekomst.

De doelen, de organisatiecontext alsook de aanwezige competenties en ervaringen van medewerkers vormen de basis van ieder traject, zodat er nog gerichter kan worden getraind.

Personeel opleiden
Zo creëren jullie samen een opleiding die volledig aansluit bij jouw organisatie en werkzaamheden. Een ideale manier om geschikt personeel te vinden die precies die vaardigheden en competenties beheersen die nodig zijn om te werken binnen jouw organisatie. Wil je meer weten over enkele uitgevoerde maatwerktrajecten? Kijk dan hier naar een aantal voorbeelden van maatwerktrajecten. Onder andere Stichting Kom Leren en Stichting Pergamijn gingen je al voor!

Meer informatie?
Telefoon: +31 (0) 88 989 30 00
E-mail: [email protected]
Website: zuydprofessional.nl

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?