Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
15-09-2017

Maastricht Aachen Airport verwacht dertig procent groei in vracht

Maastricht Aachen Airport lijkt dit jaar een flinke groei op het gebied van luchtvracht te realiseren. Dat meldt luchthavendirecteur Jos Roeven tegen Luchtvaartnieuws Magazine.

Het luchtvrachtmarkt trekt aan. Saudia Cargo is al gestart met vrachtvluchten, die gaan in het winterseizoen drie keer per week naar Johannesburg en Nairobi vliegen.”
Op vrachtgebied zijn Turkish Airlines en Royal Jordanian belangrijke klanten. Verder breidt SkyGates Airlines, een onderdeel van Silk Way Airlines, steeds verder uit.
Gezien de situatie op Schiphol en de gunstige economie verwachten we dertig procent boven de volumes van vorig jaar uit te komen.

Het passagiersvervoer groeit dit jaar naar verwachting met slechts enkele procenten ten opzichte van 2016, toen een kleine 177.000 passagiers werden geteld. Komend jaar wordt op een sterkere groei gerekend, vooral dankzij Ryanair en touroperator Corendon, dat dit jaar startte met vakantievluchten naar drie bestemmingen.

Bestemmingen voor passagiersvluchten zullen voor meer sympathie in de regio zorgen, maar voor de werkgelegenheid is vracht belangrijker.

Bron luchtvaarnieuws

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?