Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
19-05-2017

Limburgse MKB groeit dankzij twee provinciale fondsenIn twee jaar tijd zijn meer dan honderd Limburgse MKB’ers ondersteund met ruim € 17 miljoen euro
Sinds 1 mei 2015 verzorgt LIOF de uitvoering van twee provinciale fondsen: het Limburg Business Development Fonds (LBDF) en het MKB Leningenfonds (MKBLF).
Ruim 100 Limburgse bedrijven kregen dankzij deze fondsen de kans hun ideeën te realiseren en de mogelijkheid om door te groeien. Er werd ruim 17 miljoen euro geïnvesteerd in de Limburgse MKB’ers.
Daarmee scoort Limburg zeer hoog op de nationale investeringsladder.

LBDF: stimuleren van ontwikkeling in Limburg
Het LBDF is een fonds speciaal bedoeld voor MKB’ers met een innovatief idee dat ze willen toetsen, doorontwikkelen en vervolgens vermarkten. Door middel van een mix van financiële instrumenten -van subsidies tot aandelenkapitaal- kan dit fonds de innovatieve MKB’er hierbij helpen. Zo worden ideeën bedrijven.
Binnen dit fonds werkt LIOF ook samen met de Brightlands-campussen op de voor Limburg belangrijke sectoren: voeding, smart services, materialen en gezondheidszorg. LIOF ondersteunt de bedrijven niet alleen met financiering, maar helpt hen ook hun ideeën scherp te krijgen, naar een volgende stap op weg naar realisatie te brengen en waar nodig te verbinden met andere initiatieven of partijen om het idee te versterken.

MKBLF: stapelfinanciering versterkt groeikansen
Uit het MKBLF fonds worden leningen en kredieten verstrekt om MKB’ers te helpen bij uitbreiding, groei en innovatie. Ondernemers kunnen tot 50% van de financieringsbehoefte uit dit fonds halen.
Binnen dit fonds werkt LIOF via cofinanciering oftewel stapelfinanciering onder meer samen met de banken in Limburg.

Bron : Liof

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?