Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
23-11-2018

Keuzegids Bachelors 2019: drie UM Colleges stabiel aan de top


De Keuzegids Bachelors 2019 laat zien dat de drie Liberal Arts colleges van de Universiteit Maastricht onveranderd tot de top behoren. Het University College Maastricht voert weer de lijst van Nederlandse Colleges aan, en ook het Maastricht Science programma en het University College Venlo scoren opnieuw hoge punten en behouden hun kwaliteitszegels.

Twaalf van de achttien bacheloropleidingen van de UM hebben een top drie positie in de Keuzegids. De opleiding Fiscale Economie is nu ook gestegen naar de eerste plaats. Data Science & Knowledge Engineering stond al op de eerste plaats én krijgt betere punten van de studenten. Ook bij FHML hebben de opleidingen Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen hogere puntenscores dan vorig jaar gekregen.

In de Keuzegids worden verschillende aspecten van het onderwijs beoordeeld. Maastricht is nog steeds de meest internationale universiteit van Nederland. Daarnaast wordt het Engels van de docenten in Maastricht het hoogst beoordeeld. Ook scoren de meeste UM opleidingen vooral goed op praktijkgerichtheid, programma en faciliteiten.

De Keuzegids wordt jaarlijks samengesteld door een onafhankelijke redactie van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie als leidraad voor studiekiezers.

Bron : Maastricht University
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?