Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
17-02-2017

Kerkrade : 10 innovatieve bedrijven

 1. Nophadrain  
  Steden verstenen en de groene leefruime wordt er geringer. Intensieve groendaken brengen het groen terug naar de stad en geven meer ruimte aan bewoners. De filosofie van Nophadrain luidt: ‘Gebruik de ruimte’. Het bedrijf geeft inhoud aan deze filosofie met de ontwikkeling en productie van slimme systemen voor een snelle en eenvoudige aanleg van vegetatie en beloop- en berijdbare verhardingen op daken.
 2. DCPower4C
  DCPower4C ontwikkelt hoge kwaliteit en betrouwbare batterijen voor mobiele applicaties voor de professionele markt. Het bedrijf richt zich vooral op markten waar falende batterijen kunnen leiden tot hoge financiele kosten of nadelige gevolgen hebben voor het welzijn van mensen. DCPower4C ontwikkelt producten op maat.
 3. Karma Europe
  Karma Europe in Kerkrade is het Centraal Europese distributiecentrum voor zowel hand- als elektrisch aangedreven rolstoelen. Vanuit dit distributiecentrum worden de rolstoelen geassembleerd en overal in Europa geleverd. Karma-Europe biedt een nieuwe generatie van ultramoderne elektrische rolstoelen op basis van de meest moderne technieken en design.
 4. Topvintage
  TopVintage is een online boetiek met collecties in retro gespecialiseerde dameskleding (jaren ’40, ’50 en ’60) in Europa. De winkel is gespecialiseerd in de vrouwelijke pin-up stijl van stijliconen zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Bettie Page en Brigitte Bardot. Het bedrijf is 9 jaar geleden gestart en uitgegroeid tot een onderneming met 80 medewerkers, actief in 100 landen. Het bedrijf viel al diverse malen in de prijzen.
 5. Syrolab
  Syrolab is een onafhankelijk laboratorium, opgezet door medisch specialisten met ruime ervaring in de diagnostiek. Syrolab onderscheidt zich onder meer door een 24 uur bloedprik service. Patiënten kunnen met of zonder afspraak terecht, binnen 24 heeft de huisarts de uitslag. Syrolab onderscheidt zich door een prettige behandeling, lage laboratoriumkosten waardoor patiënten minder eigen risico betalen. Syrolab heeft ook een vestiging in Hoensbroek.
 6. Tredegar Film Products
  Tredegar is een Amerikaanse multinational. In Kerkrade bevindt zich een productielocatie. Tredegar Kerkrade produceert geperforeerde en elastische folies die aan een kant vocht doorlatend is. De folie wordt gebruikt in persoonlijke hygiëne-producten zoals luiers en maandverband. Vorig jaar werd Tredegar Kerkrade uitgeroepen tot het Vitaalste bedrijf van Limburg en maakt het kans op de Nederlandse titel. Bekijk hier het filmpje.
 7. Boston Scientific
  Boston Scientific is wereldwijd de grootste producent van medische apparatuur die zich richt op minimaal invasieve geneeskunde. Producten van Boston Scientific bieden vaak een alternatief voor een chirurgische ingreep. Boston Scientific heeft twee vestigingen in Zuid-Limburg. In Maastricht zijn verschillende ondersteunende functies gevestigd. In Kerkrade bevindt zich het internationale distributiecentrum, waar meer dan 200 mensen werken.
 8. Laura Metaal
  Laura Metaal Fabrications in Eygelshoven produceert seriematige en samengestelde producten zoals onder meer vangrails en componenten voor zware voertuigen- en kraanconstructies en speciale brandsnijproducten. Het bedrijf bewerkt staal door middel van knippen, brand-, plasma- en lasersnijden, persen, walsen, zetten, ponsen, machinaal bewerken en lassen.
 9. Highlite
  Highlite international is in 1992 opgericht door Huub en Conny de la Haije opgericht. Het bedrijf heeft inmiddels 150 medewerkers in dienst en levert aan meer dan 70 landen. Highlite is daarmee een van de grootste leveranciers van showequipement voor de professionele markt in Europa en wereldwijd distributeur van professionele licht en geluid producten.
 10. Museumplein Kerkrade
  Het Museumplein is een iconisch plein in Kerkrade waaraan drie unieke attracties zijn gevestigd: Columbus Earth Theater, Cube Design Museum en interactief doe & ontdekmuseum Continium. Met het nieuwe Museumplein zet Kerkrade zich nationaal en internationaal stevig op de toeristische kaart.
  Uiteraard is deze opsomming verre van compleet! Kent u een innovatief bedrijf in Kerkrade of Zuid-Limburg? Laat het ons weten, dan plaatsen wij het op onze website of nieuwsbrief.

  Bron : Zuidlimburg.nl
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


  Gekozen opleidingsniveaus:

  Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


   Wat is je voornaam?

   Op welk e-mailadres?