Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
26-01-2018

Kenniscafe Zuyd over noodzaak technologie in de zorg


Zonder technologie gaan we het niet redden in de zorg. Vergrijzing en een toekomstig tekort aan arbeidskrachten spelen daarin een belangrijke rol. Maar we kijken niet werkeloos toe: veel zorgverleners zijn zich bewust van de urgentie, bedrijven komen met nieuwe producten en ook patiënten zijn vaak verrassend positief. Waarom is de introductie van technologie in de zorg dan vaak toch zo'n taai proces? En wat kunnen we daaraan doen?
Ramon Daniëls lector Ondersteunende Technologie in de Zorg bij Zuyd Hogeschool gaat tijdens het Kenniscafé van Zuyd (op 8 februari) in gesprek met Maurice Hermans van Betawerk / Incosense Smart. Samen gaan ze in op de vraag wat er bij komt kijken om introductie van technologische oplossingen in de zorg wel te laten slagen.

Aanmelden
Kom naar het Kenniscafé op 8 februari 2018, van 17.00 - 19.00 uur, gratis aantree, locatie: Zuyd Hogeschool, Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen. Ontmoet Ramon Daniels en Maurice Herman en leer van hun ervaringen. Aanmelden is mogelijk tot 7 februari 2018. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, die tegelijk uw entreekaart is. 

Over het Kenniscafé
Zuyd organiseert het Kenniscafé waar ondernemers, studenten en docenten elkaar ontmoeten. Telkens rond een ander thema, maar altijd gericht op het delen van kennis en het zoeken van verbinding over grenzen. 

Bron: Zuyd
 

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?