Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
19-02-2018

In gesprek met Jurgen Keulen van Goessens, Professionals in Wine


‘’Ik ben Jurgen Keulen van Goessens, Professionals in Wine. We hebben een goed team van vaste medewerkers die al jaren met veel plezier voor Goessens - Professionals in Wine werken.

Onlangs ben ik op zoek gegaan naar nieuw personeel dat mijn team kan versterken. Voor mij is het belangrijk dat mijn personeel breed inzetbaar, betrokken en energiek is. En ze moeten uiteraard van aanpakken houden.

Om personeel binnen een kort tijdsbestek te vinden met deze kwaliteiten, heb ik mij laten ondersteunen door Banenrijklimburg. Zij kunnen op een handige, snelle manier de vacature onder de aandacht brengen.

Wanneer potentiele werknemers reageren op de vacature vind ik het van belang dat de sollicitatiebrief en cv goed verzorgd is, van correcte spelling wordt voorzien en met name ingaat op datgene waarom de kandidaat geschikt zou zijn voor de functie. Dit maakt op mij een goede eerste indruk. Daarom is mijn tip om tijd, werk en aandacht te besteden aan jouw sollicitatiebrief en cv. Bel het bedrijf op, stel vragen en bovenal: neem een actieve houding aan. Zo heb je uiteindelijk een streepje voor op een gelijke sollicitatie.‘’
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?