Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
16-03-2017

High Potentials Crossing Borders
Grensoverschrijdend samenwerkingsproject “High Potentials Crossing Borders” op 1 februari van start gegaan,

In september 2016 gaf de stuurgroep van de euregio rijn-maas-noord goedkeuring aan de INTERREG projectaanvraag “High Potentials Crossing Borders”, een samenwerking tussen Fontys Venlo, de Hochschule Niederrhein, de Hochschule Düsseldorf en de Zuyd Hogeschool.

Het grensoverschrijdende High Potentials-project maakt het voor minimaal tweedejaarsstudenten van de twee deelnemende Nederlandse en twee Duitse hogescholen mogelijk meer ervaring met de regionale grensoverschrijdende arbeidsmarkt op te doen.

Studenten die deelnemen aan dit project leggen in het tweede studiejaar intensieve contacten met potentiële regionale werkgevers, zodat ze zich na afronding bewust zijn van de kansen, die de (eu)regio ook voor hun professionele toekomst te bieden heeft.

Zowel de studenten als ook de deelnemende mentoren afkomstig van regionale bedrijven, ervaren tijdens het project wat het kan betekenen grensoverschrijdend te werken en hebben de mogelijkheid hun professionele netwerk aan de andere kant van de grens uit te breiden. De kern van het project is het mentoringtraject, waarbij de studenten tijdens hun tweede studiejaar gedurende acht maanden aan een mentor van een bedrijf worden gekoppeld.

Bron : limburgcrossborders.com
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?