Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Blog
01-09-2023

Even voorstellen: Ward Meessen, Accountmanager MKB

Naam: Ward Meessen 

Functie: Accountmanager 

Werkzaam bij Banenrijklimburg sinds: Augustus 2023 

Wat doe ik bij Banenrijklimburg?  

Als accountmanager voor het MKB probeer ik onze klanten zo goed mogelijk te helpen met het vergroten van het bereik van hun vacatures. Ik ben hun eerste aanspreekpunt en geef advies over hoe hun vacature zo veel mogelijk mensen kan bereiken. Daarnaast probeer ik ook andere Limburgse bedrijven ervan te overtuigen dat Banenrijklimburg de manier is om het grootste bereik voor hun vacature te genereren. Als accountmanager MKB ben ik verantwoordelijk voor de bedrijven met maximaal 50 medewerkers. Dit maakt mijn werk heel divers, omdat je in aanraking komt met bedrijven waar een HR-manager aanwezig is die je moet uitleggen waarom Banenrijklimburg de beste vacaturewebsite is. Maar ook met een ondernemer met 5 mensen in dienst die je moet overtuigen dat online adverteren in de huidige arbeidsmarkt essentieel is. Mijn grootste uitdaging is om bedrijven te laten inzien dat een vacatureplaatsing op onze website weliswaar voor een groot bereik zorgt, maar dat aanvullende Job Marketing-campagnes noodzakelijk kunnen zijn om in de huidige markt succesvol geschikte kandidaten te vinden. 

Wie ben ik? 

Zodra ik het kantoor van Banenrijklimburg verlaat, stap ik in mijn auto en geniet ik van de rit naar huis. Alles wat een verbrandingsmotor heeft, laat mijn hart sneller kloppen. Mijn voorkeur gaat uit naar motorrijden, maar zelfs achter het stuur van een vrachtwagen verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Voorheen was ik werkzaam in de mobiliteitssector, maar besloot ik dat ik mijn passie voor voertuigen beter als hobby kon behouden. Ik ben dol op reizen en streef ernaar zoveel mogelijk van de wereld te verkennen. Op zonnige dagen vind je me op het Onze Lieve Vrouweplein en op regenachtige dagen in de bioscoop. Tegenwoordig kun je me ook aantreffen in Basic-Fit, waar ik werk aan het compenseren van de calorieën van drankjes en snacks. 

Nu kennen jullie mij wat beter, maar ik ben ook nieuwsgierig naar jullie! Aarzel niet om me te bellen voor een kennismaking. Bedankt voor het lezen en hopelijk spreken we elkaar snel! 

Je kunt contact opnemen met mij door me te bellen of je kunt mij bereiken via de mail

Wil jij een vacature plaatsen op Banenrijklimburg? Klik dan hier!

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?