Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
15-02-2021

Een dag als Online Marketeer bij Banenrijklimburg

Ben jij een marketeer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan moet je bij Banenrijklimburg zijn! Om onze klanten zo goed als mogelijk te ondersteunen én om onze eigen marketing naar een nóg hoger plan te tillen zijn wij op zoek naar een Online Marketeer! Maar hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er dan uit?

Op dagen die je niet thuiswerkt, loop je ’s ochtends het mooie kantoor in Meerssen binnen. Zodra je het kantoor binnenloopt, spreek je snel al je collega’s. Werkende met een klein en gemotiveerd team, zijn de lijnen kort en heb je makkelijk contact met iedereen. Je pakt een kop koffie of thee en start je laptop op. Allereerst verzamel je een overzicht van de vacatures die momenteel op de website staan. Je bekijkt welke je vandaag gaat doorplaatsen op de sociale media kanalen en maakt hier de planning voor. Samen met je Marketing collega verzamel je beeld en teksten en zorg je ervoor dat alles zorgvuldig wordt ingepland.

Daarna kijk je in de mailbox welke nieuwe opdrachten er binnen zijn gekomen. Er staan weer meerdere gesponsorde social media campagnes op de planning en je bent ook gevraagd een doelgroep te analyseren voor een bepaalde functie. Je start met de eerste campagne. Je stelt een doelgroep samen passend bij de vacature, je kiest het budget en de looptijd van de campagne en vervolgens verzorg je de opmaak van de advertentie. Volledig in huisstijl van de opdrachtgever maak je in Photoshop een passende afbeelding. Na alles nauwkeurig gecontroleerd te hebben, verstuur je de bevestiging richting de klant. Vervolgens bekijk je voor de doelgroep analyse op alle kanalen (LinkedIn, Facebook en Google Ads) welke doelgroepen er te vinden zijn en middels welke Job Marketing acties wij deze het beste kunnen bereiken. Dit communiceer je daarna richting de verantwoordelijke Accountmanager, waarna jullie in overleg gaan over de in te zetten acties.

Er zijn zaken die dagelijks gedaan moeten worden, maar geen dag is hetzelfde. Elke dag worden je standaard bezigheden aangevuld met wisselende opdrachten. De ene dag ben je bezig met het schrijven van een nieuw blogartikel voor op de website en voor in de arbeidsmarktnieuwsbrief. De andere dag ben je in overleg om de lopende marketing campagnes te analyseren. Hoe hebben we gepresteerd en wat is het plan voor de komende periode? Hier komt jouw analytische en strategische kracht goed van pas. Je hebt regelmatig meetings met externe partijen in je agenda staan. Bijvoorbeeld om mogelijke Job Marketing campagnes te bespreken met een organisatie of om projecten op te zetten met een partner organisatie. Je kunt je de ene dag bezighouden met het optimaliseren van de SEO score van de website en de andere dag met het opmaken van banners voor een nieuwe Google Display campagne. Ongeacht welke taken vandaag op je planning staan, je zult je niet vervelen!

Je sluit de dag af met de wekelijkse strategie meeting met het hele team. Hierin worden lopende zaken binnen het bedrijf doorgenomen en worden regelmatig updates gegeven over de prestaties van het bedrijf. Voor deze week heb je een presentatie voorbereidt waarin je een update geeft over de stand van zaken op Marketing gebied. Je hebt gegevens verzameld van de sociale media kanalen, Google Ads en Google Analytics en je kunt aantonen welke progressie deze maand geboekt is op gebied van campagnes en websitebezoekers. Je presenteert daarnaast ook de plannen voor de komende periode, ontvangt feedback vanuit het team en gaat ermee aan de slag om ze de volgende periode nog betere resultaten te laten zien! Je bedenkt je alvast welke acties je morgen wilt gaan doorzetten en controleert de mailbox een laatste keer. Genoeg gedaan voor vandaag, morgen weer opnieuw hard aan de slag!

Wil jij werken in een informele werksfeer en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur dan je sollicitatie naar [email protected] en misschien heb jij al snel de volgende stap in je carrière te pakken! De volledige vacature vind je hier! Meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Christianne Giezenaar, manager van Banenrijklimburg. Je kunt haar bellen of appen op +31 (0)6 51589585.

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?