Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
03-12-2020

Blijf je ontwikkelen met Zuyd Professional

Zuyd Professional, onderdeel van Zuyd Hogeschool, helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen na een mbo-opleiding of verdieping zoekt na je hbo-diploma, Zuyd Professional biedt je een passend opleidingstraject.

Werken en Leren combineren

Bij Zuyd Professional kun jij “leren” combineren met jouw werk. De opleidingen zijn gericht op de praktijk en op het behalen van vooraf gestelde doelen en (leer)resultaten. De opleidingen zijn ingedeeld in zes vakgebieden: Bedrijfskunde & management, Bouw & techniek, Loopbaanbegeleiding, Onderwijs, Persoonlijke vaardigheden en Zorg & welzijn. Van korte trainingen, cursussen en masterclasses tot en met volledige Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en Associate degrees. Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op diverse erkende niveaus. Voor iedere professional is er voldoende keuze.

Door in jezelf te investeren, blijf jij interessant voor werkgevers op de arbeidsmarkt

Zuyd Professional stelt haar opleidingen af op de behoefte van de arbeidsmarkt. Zij weten precies wat bij werkgevers speelt en waar werkgevers behoefte aan hebben. Aan de andere kant zien zij ook waar de behoeftes zijn bij de werknemers. Zo kun je bij Zuyd Professional echt werken aan het verbeteren van jouw persoonlijke vaardigheden. Op deze manier versterk jij jouw positie op de arbeidsmarkt en kun jij actief werken aan jouw eigen carrière.

Check hier alle opleidingen die Zuyd Professional aanbiedt!

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?