Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
15-02-2022

Bereik ook de mensen die niet actief naar een nieuwe baan zoeken!

Wist jij dat ruim 70% van de mensen met een baan latent werkzoekenden zijn? Dit zijn mensen die niet actief op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, maar hier wel voor openstaan. Deze mensen gaan niet alle vacaturesites af op zoek naar deze nieuwe functie. Je zult ze dus op een andere manier moeten benaderen: social media!

Het gebruik van social media is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Onder andere Facebook, LinkedIn, Snapchat, Google+, Twitter en Instagram worden dagelijks door meer dan 10 miljoen (!) Nederlanders gebruikt. Bijna alle (potentiële) werknemers maken gebruik van een of meerdere van deze platforms. Dit maakt social media kanalen ideaal om (latent!) werkzoekenden te bereiken.

Job Marketing campagne

Naast het publiceren van vacatures houdt Banenrijklimburg zich volop bezig met het uitvoeren van Job Marketing campagnes op LinkedIn, Facebook en Instagram. Met deze op maat gemaakte social media campagnes kan Banenrijklimburg jouw vacature onder de aandacht brengen bij zeer specifieke doelgroepen. Door gerichte targeting op basis van een aantal specifieke kenmerken, zoals interesses, locatie en vakgebieden, zijn wij in staat om precies die (latent!) werkzoekenden te bereiken die relevant zijn voor jouw vacature.

LinkedIn Direct Search

Sommige vacatures hebben nou eenmaal een heel specifieke doelgroep. Dan zou een LinkedIn Direct Search de oplossing kunnen zijn om deze doelgroep te bereiken. Met behulp van de “Linkedin Recruiter" software maken wij een selectie van matchende kandidaten. Vervolgens benaderen wij direct al jouw potentiële nieuwe collega’s via Linkedin en brengen wij ze op de hoogte van jouw vacature. Zo weet jij zeker dat je alle kwalitatieve kandidaten op LinkedIn, die een match hebben met de vacature, bereikt hebt!

De combinatie van het plaatsen van jouw vacature op Banenrijklimburg plus een Job Marketing campagne of LinkedIn Direct Search zorgt ervoor dat zowel de latent- als de actief werkzoekenden worden bereikt. Deze combinatie zorgt voor meer exposure en versterkt ondertussen jouw Employer Brand. Het resulteert in een response die zowel hoger is in kwaliteit als in kwantiteit!

Wil jij snel en efficiënt passende kandidaten vinden voor jouw vacature en daarvoor zowel actief- als latent werkzoekenden bereiken? Ga dan snel naar de website van Banenrijklimburg en bekijk de mogelijkheden!

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?