Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
07-01-2021

Bereik de latent werkzoekenden

Wist jij dat ruim 70% van de werkzoekenden latent werkzoekenden zijn? Latent werkzoekenden zijn mensen die niet actief op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, maar die wel openstaan voor een nieuwe functie. Deze mensen gaan niet alle vacaturesites af op zoek naar deze nieuwe functie. Je zult ze dus op een andere manier moeten benaderen: social media!

Het gebruik van social media is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Onder andere Facebook, LinkedIn, Snapchat, Google+, Twitter en Instagram worden dagelijks door meer dan 10 miljoen (!) Nederlanders gebruikt. Bijna alle (potentiële) werknemers maken gebruik van een of meerdere van deze platforms. Dit maakt social media kanalen ideaal om (latent!) werkzoekenden te bereiken.

Banenrijklimburg is al jaren zeer actief op social media. Wij gebruiken deze platforms om alle vacatures van onze klanten te delen met ons netwerk, wij delen hier interessante artikelen en hebben een groep gecreëerd waarin zowel werkzoekenden als werkgevers zich kunnen treffen. U kunt Banenrijklimburg terugvinden op LinkedIn, Facebook en Instagram. Gecombineerd heeft Banenrijklimburg inmiddels ruim 17.000 volgers op deze drie kanalen, een aantal dat nog steeds dagelijks groeit!

Maar social media heeft nog veel meer te bieden voor jouw vacature! Naast het delen van vacatures en artikelen houden wij ons volop bezig met het opzetten en plaatsen van Job Marketing campagnes op LinkedIn, Facebook en Instagram. Met deze op maat gemaakte social media campagnes kan Banenrijklimburg uw vacature onder de aandacht brengen bij zeer specifieke doelgroepen. Door gerichte targeting op basis van een aantal specifieke kenmerken, zoals interesses en vakgebieden, zijn wij in staat om precies die (latent!) werkzoekenden te bereiken die relevant zijn voor jouw vacature. Wij adviseren in de opzetfase, waar onder meer de doelgroep, het platform en de duur worden besproken. Daarna zorgen wij ervoor dat deze campagne aantrekkelijk wordt opgemaakt met onder andere een animatie in jouw eigen huisstijl.

De combinatie van het plaatsen van jouw vacature op Banenrijklimburg plus een Job Marketing campagne zorgt ervoor dat zowel de latent- als de actief werkzoekenden worden bereikt. Deze combinatie zorgt voor meer exposure en versterkt jouw Employer Brand. Het resulteert in een response die zowel hoger is in kwaliteit als in kwantiteit!

Wil jij snel en efficiënt passende kandidaten vinden voor jouw vacature en daarvoor zowel actief- als latent werkzoekenden bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?