Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Nieuws
19-01-2018

Berden Heerlen neemt vijftig nieuwe medewerkers aan

Dankzij een financiële injectie van de gemeente, kan familiebedrijf Berden uitbreiden in Heerlen. Berden krijgt 50 mille om een nieuwe kantoorfunctie te realiseren. Deze uitbreiding levert 50 nieuwe arbeidsplaatsen op.

Berden heeft onlangs een groot deel van HoutBrox overgenomen. Dit bedrijf had een hoofdkantoor in Schijndel. De taken die daar zijn uitgevoerd, verhuizen naar Heerlen.
Voor een deel worden ze gevestigd op de bovenste etage van het warenhuis aan de Promenade. De overige functies vinden onderdak in een pand in de Pater Beatusstraat, dat onlangs door Berden is aangekocht.
Naast het aankopen van een nieuw kantoorpand, investeert Berden 400 duizend euro in de verbouwing van het warenhuis en het nieuw aangekocht pand.

Wethouder Martin de Beer: "Berden maakt een leegstaand, karakteristiek schoolgebouw geschikt voor kantoor en grafische producties. Dat is een aanvulling op de sector creatieve bedrijvigheid, met in de toekomst mogelijkheden voor verbinding met de Smart Services Campus. Onder meer voor slimme ICT-oplossingen voor winkel en webshop.”

Bron : limbugerzaken.nl


Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?