Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YQLUARDCvb8xIP2X.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Kwaliteit, veiligheid en milieu vacatures in Maastricht

Allround Operator Mosa - Maastricht

Werkgever:Mosa
Locatie:Maastricht
Als (allround) operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van procescontrole, eerstelijns-onderhoud en oplossen van storingen met inachtneming van de veiligheids- en...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BA1828609
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Nachtportier - Gulpen

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Locatie:Gulpen
Als nachtportier ontvang je laat arriverende gasten, je checkt hen in en je waarborgt de veiligheid gedurende de nacht.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BA1858283

Toezichthouder - Gulpen

Werkgever:Mosaqua
Locatie:Gulpen
Je bent er samen met je team verantwoordelijk voor of de huisregels nageleefd worden en voor de veiligheid van de gasten.
Gepubliceerd: 05-07-2021
Referentie nr:#BAG1831898

QC Associate Microbiology - Geleen

Werkgever:Lonza
Locatie:Geleen
QC Associate will have the possibility to expand experience in several QC assays spread over several projects, which brings variation, and flexibility..
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#BA1858188

Toezichthouder (1,0 fte) - Maastricht

Werkgever:Provincie Limburg
Locatie:Maastricht
Je geeft op een positief kritische wijze invulling aan het provinciale nalevingstoezicht in het algemeen en het nalevingstoezicht op de Wet..
Gepubliceerd: 22-07-2021
Referentie nr:#BA1857811

Cargo Agent Qatar Airways - Maastricht Aachen Airport

Werkgever:Maastricht Aachen Airport
Locatie:Maastricht Aachen Airport
Onder andere er op toezien dat het grondafhandelingsproces m.b.t. de vluchten, uitgevoerd van/naar Maastricht Aachen Airport, conform alle geldende procedures en interne voorschriften wordt...
Gepubliceerd: 20-07-2021
Referentie nr:#BAG1844187

Cargo Agent Emirates - Maastricht Aachen Airport

Werkgever:Maastricht Aachen Airport
Locatie:Maastricht Aachen Airport
Je feeft instructies aan de afdeling Warehouse & Ramphandling m.b.t. het opbouwen van vliegtuigplaten voor alle Qatar Airways-vluchten;
Gepubliceerd: 20-07-2021
Referentie nr:#BAG1844186

Cybersecurity Beheerder - Maastricht

Werkgever:Route443
Locatie:Maastricht
Je zet graag je tanden in uitdagingen die je onderweg tegenkomt, en werkt proactief aan oplossingen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar verliest het team niet uit het oog.
Gepubliceerd: 14-07-2021
Referentie nr:#BAG1848162

Quality Assurance Engineer - Maastricht Airport

Werkgever:TecAlliance
Locatie:Maastricht Airport
As Quality Assurance Engineer (m/f/d) in our team, you will work in an agile, interdisciplinary team in the Information Management department.
Gepubliceerd: 12-07-2021
Referentie nr:#BAG1846979

Procesteamleider Operations - Maastricht

Werkgever:Mosa
Locatie:Maastricht
Als Procesteamleider stuur je een van de voornoemde afdelingen aan. Je vervult een spilfunctie tussen de productieleiding en de leden van je procesteam.
Gepubliceerd: 12-07-2021
Referentie nr:#BAG1846969

Medewerker Facilitaire Dienst - Maastricht Aachen Airport

Werkgever:Maastricht Aachen Airport
Locatie:Maastricht Aachen Airport
Uitvoeren van alle voorkomende noodzakelijke werkzaamheden in de gebouwen zoals o.a. reparatie en of vervanging van sloten/sluitsystemen, waterleidingen, sanitaire voorzieningen, dakbedekkingen,...
Gepubliceerd: 07-07-2021
Referentie nr:#BAG1844183

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Dit is een breed vakgebied. Binnen bedrijven dient hier genoeg aandacht aan besteed te worden en worden de onderwerpen regelmatig onderzocht. Als blijkt dat er verbetering nodig is, ga je met collega’s plannen bedenken over hoe dit opgelost kan worden. Wanneer al deze categorieën op orde zijn en een goed niveau hebben bereikt, zal dit hoogstwaarschijnlijk leiden tot meer effectiviteit en een prettige werkomgeving. Dit vakgebied kan worden verdeeld in drie onderwerpen.

Kwaliteit

In deze tak streef je naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, proces, dienst of organisatie. In verschillende delen van het management van een bedrijf komt het terug. Door goed te kijken naar de eigenschappen van en verbindingen tussen medewerkers en daar op de juiste manier gebruik van te maken, kunnen betere prestaties bereikt worden. Het strategisch beleid van een organisatie heeft invloed op het kwaliteitsmanagement.

Veiligheid

De behoefte aan veiligheid in Nederland wordt steeds groter. Als beveiligingsmedewerker treedt je op wanneer er ongewenste gebeurtenissen plaatsvinden, in sommige gevallen probeer je deze situaties te voorkomen. Je zorgt ervoor dat de veiligheid van iets of iemand gewaarborgd wordt. Bijna ieder soort bedrijf heeft behoefte aan beveiligingsmedewerkers, in de breedste zin van het woord. Op het eerste ogenblik lijken deze misschien niet nodig, maar achter de schermen kan het zijn dat genoeg data beschermd dient te worden. Functies binnen dit vakgebied zijn bijvoorbeeld veiligheidsdeskundige, beveiligingsmedewerker, brugwachter en arbeidsinspecteur.

Milieu

In dit vakgebied kun je veel kanten op, maar ben je met name werkzaam bij instanties die gericht zijn op bescherming van het milieu en het beheren van de natuur. Door de klimaatveranderingen wordt het belang van aandacht voor het milieu nog eens extra aangehaald. De natuur dient zo goed mogelijk beschermd te worden. Hier kun je denken aan functies als veldmedewerker bodem/milieu, adviseur en toezichthouder.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Voor opleidingen op deze gebieden dient uitgeweken te worden naar andere plekken in Limburg. Gilde Opleidingen in Sittard biedt opleidingen aan waarna je aan de slag kunt voor defensie, in het kader van veiligheid. Voor milieu, biologie en biomedische opleidingen kun je terecht bij respectievelijk het Citaverde College, de HAS Hogeschool in Venlo en Universiteit Maastricht.

Functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!